Árkalkulátor

Akciók - WPC teraszburkolatokra és kerítéselemekre

Ismerje meg aktuális akcióinkat! Hozzon megfontolt döntést és vásároljon kiemelkedő minőséget kedvezményes áron!
ARD UE termékek nettó áron
ARD Unlimited Edition elemek áfamentesen

Az áfát mi fizetjük, ha ARD UE elemeket vásárol!

Kedveli a július hónapot? Mi most még kellemesebbé tesszük, ugyanis ebben a hónapban ARD UE WPC teraszburkolat 12 év teljes körű garanciával, nettó áron! Természetesen számlával, bruttó áron, a listaár ÁFA tartalmával megegyező kedvezménnyel. Nincsenek megkötéseink, nem kell komplett rendszert vásároljon, nem kell minimum összegben költenie, válasszon bármit az ARD UE kínálatból és felejtse el a terheket, így az ÁFÁ-t is! Ezen felül, amennyiben a megrendelt termékek ára eléri a bruttó 150 000 Ft-ot a további kedvezményeket biztosítunk: Budapesten és a 0. km-től számított 30 km-en belül ingyenesen kiszállítjuk a termékeket, illetve vidéki megrendelőinknek a kiszállítás díjából 19 000 Ft kedvezményt biztosítunk. Sőt, a járófelületeket ingyen méretre vágjuk Önnek, csak adja meg nekünk milyen szálhosszakra van szüksége!


40% AeroWood rendszer
40% akció AeroWood WPC járófelületre

40% kedvezmény vagy Bosch ajándékcsomag, ingyenes terv és kiszállítás AeroWood rendszerhez

Az AeroWood Standard Deck Plus WPC teraszburkolat és az összes ahhoz tartozó rendszerelem aktuális akciónkban - legalább 20 m2 komplett rendszer megrendelésekor -40% kedvezménnyel vásárolható meg vagy professzionális Bosch eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot adunk vevőinknek. Az AeroWood ezen akció ideje alatt a piacon a legkedvezőbb árú WPC rendszerek árszintjén érhető el, holott 10 év garanciát, és várhatóan több évtizedes élettartamot biztosító, minőségi WPC rendszerről van szó. Mindemellett Budapesten és 0. km-től számított 30 km-en belül a mérnöki felmérést és tervezést, valamint a házhozszállítást is ajándékba adjuk.

50% BO járófelület
BO 50% akció WPC járófelületre

50% akció Pro-Line járófelületre és T-kapocsra

A BO Pro-Line BPC járófelületek kínálatunk legmagasabb természetes anyag tartalommal rendelkező elemei, mivel 60%-uk bambusz! Ezt a különösen meleg, otthonok számára rendkívül ideális burkolatunkat most féláron kínáljuk a készlet erejéig! Az akció nem csak a BO Pro-Line járófelületre, hanem a BO T-kapcsokra is vonatkozik, így egyedülállóan kedvező rendszeráron juthat most hozzá egyetlen BPC burkolatunkhoz.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat akciós WPC-inkkel!

Töltse ki az alábbi űrlapot és mi eljuttatjuk Önnek személyre szóló árkalkulációnkat, melyből áraink mellett minden fontos információt megismerhet a választott akciós WPC burkolatról, garanciáinkról és vállalási feltételeinkről.

Kiszállítást is kérne? Vagy a WPC telepítését is? Jelezze a megjegyzés rovatban és ezen tételek árát is szerepeltetjük.
Legyen Önnél minél hamarabb részletes, írásos ajánlatunk!

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.