Árkalkulátor

Fa-műanyag teraszburkolatok felülete

A legtöbb teraszburkolat-rendszer járófelületének felülete mikrobarázdált kialakítású, mivel ezen anyagokat gyakran alkalmazzák medencék mentén vagy tenger- vagy tópartokon, ahol kiemelten fontos a legjobb csúszásállóság. A járófelület profilkialakítása ezen túl lehet még makrobarázdált vagy sima is. A makrobarázdált a mikrobarázdáltnál jóval ritkább, inkább esztétikai célokat szolgáló barázdáltságot jelent, mely a csúszásállóságra már kevéssé van kihatással. A sima felületű burkolatok egyre népszerűbbek, főleg olyan helyeken, ahol feltételezhetően vizesen ritkán használják majd a WPC padlóburkolatot. A mikro- és makrobarázdált, valamint sima felület a profilkialakításra vonatkozik, azaz az extrudáló forma (kinyomóforma) alakjára. Ettől teljesen független a felületi megmunkálás, ami az extrudálás után már kihűlt burkolat csiszolását, kefézését vagy hengeres megmunkálását jelenti. Az utóbbira, azaz a hengeres mintázásra csak sima felületek esetén van lehetőség, ekkor faerezeteshez hasonló jellegű mintázatot kap a wpc profil felülete, mely mintázat kezdetben még jól kivehető, évek múltán azonban már csak minimálisan látható.

Áttekintés a teraszburkolatok felületéről

Mikrobarázdált, szálcsiszolt: AeroWood Standard Deck Plus**, ARD Smart&Strong Series és ARD Unlimited Edition, BO Pro-Line.
Mikrobarázdált, kefézett: MyWPC Provence, Rehau Relazzo Puro, Rehau Relazzo Naturo / Finello, Rehau Relazzo Coro / Calmo.
Mikrobarázdált, felületi megmunálás nélküli: UPM Profi Deck.

Makrobarázdált, szálcsiszolt: ARD Unlimited Edition.
Makrobarázdált, kefézett: Rehau Relazzo Puro.
Makrobarázdált, felületi megmunkálás nélküli: UPM Profi Deck.

Sima, szálcsiszolt: AeroWood Standard Deck Plus, BO Pro-Line, MyWPC Provence.
Sima, kefézett: Rehau Relazzo Finello, Rehau Relazzo Calmo.
Sima, kefézett és hengerelt (erezetes): Rehau Relazzo Naturo, Rehau Relazzo Coro.

Co-extrudált: TimberTech Twin Finish.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.