Árak

Árak

WPC kerítések már 2 190 Ft/fm-től
Kínálat

Kínálat

4 márka, 13 szín 6 féle méretben
Műszaki megoldások

Műszaki megoldások

Minőségi kivitelezés a hosszú élettartamért

WPC kerítések - Hosszú távú megoldás felületkezelés nélkül

A WPC kerítések a már sokkal jobban elterjed WPC teraszburkolatokhoz hasonlóan nem igényelnek semmiféle felületkezelést. A WPC pozitív tulajdonságaiból adódó népszerűsége megelőzte a legtöbb gyártó termékfejlesztési programját, azaz a vevők sok esetben teraszburkolat járólapokból készítettek - egyes esetekben készítenek - kerítéseket. Mindez azonban már a múlt, hacsak nem szól valami érv amellett, hogy a padlóra szánt profilokat kerítésekhez alkalmazzuk. A WPC gyárak egyre nagyobb hányada készít ugyanis a teraszburkolatokkal egységes megjelenésű WPC kerítésprofilokat, melyek egy része a hagyományos kerítéslécekhez hasonlóan alkalmazható, míg egy másik részük egyedi - jellemzően egymáshoz illeszkedő elemekből álló - rendszerként áll a vevők rendelkezésére. 
 
Ahogy a teraszburkolatok esetében is, WPC kerítések terén szintén vállalunk személyes szaktanácsadást és a hozzánk ellátogatók számára egyedi kiviteliterv-készítést, megkönnyítve ezzel a WPC-rendszerek közötti választást és elősegítve a szakszerű kivitelezést.

Kínálat

ARD PMP

Nagyon gazdaságosan telepíthető, svájci tervezésű, egymásra tehető, betekintésgátló vagy szabadon felhasználható WPC kerítéselemek.
 • Egyedi igényekhez igazodó szálhossz
 • Nagy színválaszték
 • Egymásra tehető típus
 • Keskeny falvastagság

BO Stream Line

Az egyik legszélesebb termékpalettával rendelkező gyártó, kínálatában teraszburkolatok, pergola és korlátelemek is megtalálhatók.
 • Széles termékkínálat
 • Egymásra tehető és különálló típusok
 • Légkamrás és tömör profilok
 • Kis színválaszték

MyWPC Neo

Egyedülálló technológiával készülő WPC elemek: két színkomponens keverésével előállított, páratlan megjelenésű kerítéselemek.
 • Teraszburkolattal megegyező DuoTone megjelenés
 • Egymásra tehető és különálló profilok
 • Komplett szettben is megvásárolható típus
 • Kiegészítő termékek hiánya

Rehau Screen

Neves európai WPC gyártó rombusz kialakítású, szabadon felhasználható kerítéelemei.
 • Egyedi méretre szabható
 • Európai gyártó
 • Masszív profil
 • Indító- és záró profilok hiánya

Műszaki megoldások

Hogyan válasszak kerítést 5 lépésben?

1

Kifejezetten kerítés céljára fejlesztett elemekből készülő, hosszú élettartamú wpc kerítést szeretne?
Kerítést WPC kerítésprofilokból és WPC teraszburkolat járófelületi elemekből egyaránt lehet készíteni. A fejlesztők által is WPC kerítésrendszerekhez tervezett termékek alkalmazási módja ismert, telepítésük egyszerű és a kerítés biztosan hosszú élettartamú, amire garancia is vonatkozik. Ilyen rendszereket az ARD, a BO, a MyWPC és a Rehau esetében tudunk ajánlani. A teraszburkolatok járófelületi elemeiből készülő kerítések is lehetnek tartósak, azonban azok ilyen célú felhasználására semminemű garancia nincs.  

2

Betekintésgátló, teljesen zárt vagy klasszikus kerítést szeretne?
Egyre népszerűbbek a teljesen zárt, vízszintes tagolású kerítés kialakítását lehetővé tevő, egymásra tehető kerítésprofilok. Ezek mivel egymásra illeszkednek, tökéletesen egy síkban lesznek és nútolt oszlopok között vagy U-sínekbe helyezve akár csavarozás nélkül alkalmazhatóak (ezáltal biztosítva a hőtágulás lehetőségét). E rendszerek további előnye, hogy zajvédő (zajcsillapító) hatásuk is jelentős. Ilyen megoldások az ARD PMP, a BO egymásra tehető típusa, valamint a MyWPC Neo kerítésrendszer, míg nem teljesen zárt kerítésekhez az ARD PMS (75 és 300 mm között 24 féle szélességben), a BO 20x140 mm méretű kerítésprofiljai és a Rehau rombusz profilja kínálnak megoldást.

3

Vízszintes vagy függőleges tagolású kerítést tervez?
Az egymásra tehető, teljesen zárt kerítések kialakítását lehetővé tevő profilokkal vízszintes tagolású kerítések alakíthatóak ki. Áttört (akár részleges betekintést engedő) kerítéseket a hagyományos, fa kerítéslécekhez hasonló, jellemzően téglalap keresztmetszetű wpc-profilokból lehet kialakítani akár vízszintes, akár függőleges elrendezéssel. Ilyen profilok az ARD PMS termékcsaládban állnak rendelkezésre, a BO SL 20x140 mm méretű anyagai, illetve a Rehau rombusz profil.

4

Milyen színű kerítést szeretne?
WPC kerítésprofilok alkalmazásakor a legnagyobb színkínálatot az ARD Privacy Master családok elemei (PMP, PMS, PMU), valamint a Rehau rombusz profil esetén találjuk, akár valamilyen barna, akár szürke vagy bézs szín a preferált. A BO SL termékcsalád csak kétféle barna, míg a MyWPC Neo kerítéslécek barna és szürkésbézs színekben érhetőek el.

5

Fontos Önnek, hogy a kivitelezés mielőbb megkezdhető legyen vagy ha a munka közben elfogy valami, számíthasson azonnali utánpótlásra?
Válasszon olyan kerítéselemeket, melyek jellemzően azonnal elérhetőek raktárkészletről! Az ARD, BO és MyWPC wpc kerítéseket szezonban jellemzően folyamatosan készletezzük. E termékcsaládoknál minimális az esélye, hogy valamely alapvető összetevőt ne tudnánk azonnal biztosítani.

3 leggyakoribb hiba

WPC kerítések telepítésénél

Kérjen ingyenes kiosztási tervet!

Amennyiben a tervezett kerítés felülete meghaladja a 20 m2-t, megrendelőinknek igény esetén ingyenes kiosztási tervet készítünk. Hívjon minket, látogasson el
bemutatótermünkbe vagy töltse ki az alábbi űrlapot, csatoljon képeket, írja le elképzeléseit.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés kerítésre

WPC ajánlatkérés

Válassza ki kínálatunkból az Önnek tetsző kerítéselemeket, adja meg a tervezett WPC kerítés fő paramétereit és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC kerítésre.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.