Árkalkulátor

Rehau Relazzo Finello/Naturo teraszburkolatok

Terméktulajdonságok

A Naturo és Finello (korábbi nevükön Style) WPC teraszprofilok mind megjelenésükkel, mind rögzítési módjukkal megújulást hoztak a Relazzo termékcsaládba. A Puro típustól jóval szélesebb profilok egyik oldala sima kialakítású, amely a Naturo típus esetén faerezetes jellegű (hengerelt) megjelenést kapott. E típus a hagyományos rögzítési módon túl már alumínium alátétszerkezetekre, akár gyorsrögzítő műanyag klipszekkel is telepíthető, rövidebbé téve ezáltal a telepítést.

A legnagyobb előnyök

 • Alacsony rendszersúly
 • Magas kopás- és karcállóság
 • Nagy színválaszték
 • Széles kiegészítő kínálat
 • Nagy számú rendszermagasság kialakításának lehetősége

Ár és garancia

Árkalkulátorunk segítségével könnyedén meghatározhatja, mekkora anyagi ráfordítást igényel az Ön által megálmodott terasz burkolása. A kalkulátor a szükséges teraszprofilokkal, középső kapcsokkal és WPC párnafákkal számol.
Rehau Relazzo Naturo/Finello

10 év

garancia

A WPC Centrum kínálatában található burkolatok árainak összehasonlítása

Az alábbi diagram megmutatja az általunk forgalmazott WPC teraszburkolat típusok egy négyzetméterre eső rendszerárát (mely tartalmazza a teraszprofilokat, a középső kapcsokat és a WPC párnafákat, de nem számol egyéb költségekkel, pl. a burkolat szegésével, vagy lépcső kialakításával, hiszen ezek mindig az adott helyszíntől függenek). A Rehau Naturo/Finello burkolatokat megjelöltük a diagramon, valamint az aktuális WPC teraszburkolat akcióinkat is feltüntettük. Az akciók leírásán kattintva bővebb információt kaphat kedvezményeinkről, míg a logókon klikkelve jobban megismerheti az adott márka termékeit.
 

A rendszer elemei

A Rehau Naturo/Finello termékcsalád alaprendszerének elemei a teraszprofil, mely kétféle megjelenésben érhető el, a párnafa, mely a különböző rendszermagasságok kialakítása érdekében két méretben kapható, illetve a középső kapocs. A márka kínálatában számtalan opcionálisan rendelhető kiegészítő található. Ilyen például a szélső kapocs, mely az első és utolsó szálak esztétikus rögzítését teszi lehetővé; a járófelületi szálak zárására alkalmas L alakú alumínium oldaltakaró; a járófelületek közötti hézagok kitöltéséhez fugatakaró vagy fugakitöltő tömlő. A gyorsabb kivitelezés elősegítése érdekében ehhez a termékcsaládhoz alumínium párnafa és hozzá gyorsrögzítő műanyag klipsz is rendelhető. A teraszburkolatokon kívül kerítés és térelválasztó panelek kialakítására alkalmas rombusz profil is megtalálható a kínálatban. 

Teraszprofil

Kétféle felületű teraszprofil, azonos méretben. Naturo teraszprofil csiszolt és faerezetes, Finello teraszprofil csiszolt felületi megmunkálással.

Párnafa

30x21 mm-es alumínium és 50x30 mm-es, illetve 60x40 mm-es WPC párnafa.

Gyorsrögzítő műanyag klipsz

Alumínium párnafa alkalmazása esetén a gyorsabb kivitelezés elősegítése érdekében.

Középső kapocs

Teraszprofilok WPC párnafához történő rögzítésére szolgáló feketére színterezett rozsdamentes kapocs, mely alkalmazása 7 mm fugatávolságot eredményez.

Szélső kapocs, peremkapocs

Az fekete színben rendelkezésre álló szélső kapcsok az első és utolsó szálak precíz rögzítését teszik lehetővé.

 

Standard szálhosszak

4 m
5 m
6 m
2.9 m
5.8 m
0.5 m
1 m
1.5 m
2 m
2.5 m
3 m
3.5 m
4 m
4.5 m
5 m
5.5 m
6 m
6.5 m
7 m
7.5 m
8 m
5.7 m
5.8 m
4.88 m
4 m

A burkolatok méretei

 • 16,9 cm szélesség
 • 400/600 cm hosszúság
 • 2,3 cm vastagság

Egyéb fontos adatok a burkolatokról

 • 7 mm fugatávolság
 • 53-143 mm rendszermagasság
 • 400 mm  az alépítmény középső távolsága

Tömeg és teherbírás

 • 2,3 kg/m tömeg (burkolatok)
 • 17,69 kg/m2 min. össztömeg (komplett rendszer)
 • 300 kg/m2 teherbírás

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.