Árkalkulátor

BO BPC teraszburkolat-rendszer

Általános információk a bambusz kompozit rendszerekről

A BO BPC kompozit rendszer két fő komponensből tevődik össze: bambuszból (60%) és polietilénből (30%), hasonlóan a természetes bambusz alapanyagként használt WPC fa-műanyag kompozitokhoz.
A bambusz a világ egyik leggyorsabban növekvő növénye. A BO BPC rendszer rendkívül környezetbarát, nemcsak ezért, hanem azért is, mert a természetes hozzátevők igen nagy aránya származik ipari célra termesztett bambuszból.

A BO BPC rendszer széles körű felhasználást biztosít. A BO márka legnépszerűbb tagja a BPC teraszburkolat, de ezen kívül megtalálhatók BPC kerítés- és pergolaelemek és BPC falburkolatok is. A BO BPC elemek külön-külön is kreatívan felhasználhatók. Kerülhetnek pl. kiemelt virágágyások köré, készülhetnek belőlük kerti ülőkék, térelválasztók, növényrácsok, de akár komposztálók vagy kertiszerszám-tárolók kialakítására is alkalmasak.

Ezt a termékcsaládot, egyedülállóan magas természetesanyag-tartalma miatt elsősorban lakossági felhasználásra ajánljuk.

A BO BPC rendszer elemei

BO Pro-Line teraszburkolat-rendszer

A BO BPC termékcsalád kiemelt tagja a Pro-Line BPC teraszburkolat járófelület.

A népszerűsége elsősorban a megerősített peremnek köszönhető, mely nagyban csökkenti a kompozit burkolatok leggyakoribb sérülését, a peremletörést. Az 5700 mm-es szálaknak köszönhetően rendkívül gazdaságosan, kevés eselékkel hasznosíthatók. A BO Pro-Line teraszburkolat járófelületének egyik oldala mikrobarázdált és szálcsiszolt, míg másik oldala sima és szálcsiszolt felületű. A szimmetrikus peremkialakítás lehetővé teszi mindkét oldal alkalmazását.

A BO Pro-Line járófelület párnafákhoz történő rögzítése műanyag T-kapcsokkal történik, mely kapcsok fekete színben állnak rendelkezésre. T-kapcsok alkalmazása esetén az egyes BPC járófelületi szálak között 5-6 mm-es fugatávolság alakul ki.
A párnafa ugyanazon BPC anyagból készül, mint a járófelület, mérete 50x30 mm. A párnafa és a 145x21 mm-es járófelület együttesen 51 mm-es rendszermagasságot eredményez.

A végzárásokhoz kétféle lépésálló profil áll rendelkezésre, melyek szintén BPC anyagok és a járófelülettel színazonosak. A lépésálló, egyenes profilú oldaltakarókon kívül, elérhető a csak dekorációs célre alkalmazható L profilú oldaltakaró is. Az egyenes profilú oldaltakaró 10x70 mm, a magasított egyenes oldaltakaró 10x140 mm, az L profilú oldaltakaró 30x58 mm-es méretben áll rendelkezésre.

BO Stream-Line és Superior kerítéselemek

A BO termékcsalád Stream-Line és Superior csoportja számos profilt tartalmaz, melyek BPC kerítés kialakítását teszik lehetővé. Nyitott a lehetőség függőleges vagy vízszintes elrendezésű, úgynevezett áttört kerítések, de akár vízszintes elrendezésű betekintésgátló kerítések kialakítására is. A betekintésgátló elemek rés nélkül, teljesen egymásra épülnek, míg az áttört kerítéseknél az egyes elemek között mindig van rés. Néhány BPC kerítéselem elérhető légkamrás és tömör kivitelben is. Hogy teljes legyen az összhang, az egyes kerítés szekciók összekötéséhez BPC oszlopok állnak rendelkezésre, kétféle profilméretben.

Az egyes profiltípusok és azok árai megtalálhatók árlistánkban.

A BPC profilok felhasználásának módja azonban nincs korlátozva, széles választékuk lehetőséget ad egyéni ötletek megvalósítására is. Kültérben és beltérben egyaránt használható, bambusz-műanyag kompozit anyagösszetételének köszönhetően vízálló, ezért bátran alkalmazható pl. fürdőszobában, medence körül, szaunákban, gőzkabinokban.

BO BPC rendszer esztétikai tulajdonságai

A faburkolathoz hasonlóan a BO BPC burkolat is környezetkímélő megoldás, továbbá rendkívül esztétikus és időtálló. Kezelést és az általános tisztításon kívül egyéb gondozást nem igényel.
Természetes rosttartalma miatt a BO BPC rendszer nem csak a magas szintű időjárás-állóságról, hanem a könnyű megmunkálásról is híres.

A BO BPC párnafa umbra (sötét barna), a BO Pro-Line BPC járófelületek umbra, avarvörös és mediterrán okker színben, a Stream-Line és Superior kerítéselemek pedig umbra, avarvörös és egyes elemek bazaltszürke színekben érhetők el.

Tegye próbára saját vagy építésze képzeletét és hozzon létre valami egyedülállót!

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.