Árkalkulátor

BO Pro-Line teraszburkolatok

Umbra
Környezetbarát teraszburkolatok
BPC teraszburkolat
Izgalmas megoldások
BPC teraszburkolatok
Korlátok erkélyekre
Két különböző felületi kezelés
Családias külső terasz
Családbarát teraszburkolatok
Nem igényel karbantartást
Avarvörös
Medence nyugágyakkal
BPC teraszburkolat HD felbontásban
Medence és teraszburkolat
Medence és teraszburkolat
Izgalmas megoldások
Csúszásálló teraszburkolatok
Mediterrán okker
BPC teraszburkolat HD felbontásban
Elegáns teraszburkolatok
A legjobb burkolatok medenceszegélyezéshez

A termék tulajdonságai

A BO bambusz-műanyag kompozit (BPC) rendszer három színben áll rendelkezésre. A rendszer legnépszerűbb termékcsaládja a BPC teraszburkolat, melyet a BPC kerítés- és pergolaelemekkel, valamint BPC falburkolattal kiegészítve egységes megjelenésű, harmonikus kerti környezet alakítható ki. Egyes elemek emellett kiválóan használhatók például ülőkék, kiemelt virágágyások, növényrácsok, térelválasztók, komposztálók, kuka- és kertiszerszám-tárolók kialakítására.
A BO termékek természetesanyag-tartalma egyedülállóan magas, ugyanis azok 60 %-a ipari célra termesztett bambusz, a világ egyik leggyorsabban növekvő növénye.
Mivel a BO bambusz-műanyag kompozit termékek nem építési anyagok, így azok - a falburkolatot is beleértve - kizárólag kerti objektumokon alkalmazhatóak, épületekhez nem rögzíthetőek.

A legnagyobb előnyök

 • Magas természetesanyag-tartalom
 • Rendszer komplexitás (kerítés-, korlát- és pergolaelemek, falburkolat)
 • Kétoldalas alkalmazhatóság (mikrobarázdált vagy sima)

Hátrányok

 • Egyféle szálhossz (570 cm)
 • Kizárólag lakossági felhasználásra alkalmas

Ár és garancia

Árkalkulátorunk segítségével könnyedén meghatározhatja, mekkora anyagi ráfordítást igényel az Ön által megálmodott terasz burkolása. A kalkulátor a szükséges járófelületekkel, T-kapcsokkal és kompozit párnafákkal számol.
BO Pro-Line

10 év

garancia

A WPC Centrum kínálatában található burkolatok árainak összehasonlítása

Az alábbi diagram megmutatja az általunk forgalmazott WPC teraszburkolat típusok egy négyzetméterre eső rendszerárát (mely tartalmazza a járófelületeket, a T-kapcsokat és a kompozit párnafákat, de nem számol egyéb költségekkel, pl. a burkolat szegésével, vagy lépcső kialakításával, hiszen ezek mindig az adott helyszíntől függenek). A BO Pro-Line burkolatokat megjelöltük a diagramon, valamint az aktuális WPC teraszburkolat akcióinkat is feltüntettük. Az akciók leírásán kattintva bővebb információt kaphat kedvezményeinkről, míg a logókon klikkelve jobban megismerheti az adott márka termékeit.

A rendszer elemei

A BO BPC (bambusz-műanyag kompozit) teraszburkolat család alaprendszerébe tartozik a járófelület, az alátétprofil és a köztes klipsz. További opcionálisan rendelhető kiegészítők e márka kínálatában is megtalálhatók. Ilyen például az egyenes oldaltakaró, mely két méretben is elérhető és az L alakú oldaltakaró. A BO termékkínálatában a teraszburkolatokon kívül kerítés- és pergolaelemek, valamint falburkoló elemeik is megtalálhatók.

Járófelület

A 145x21 mm-es járófelület egyik oldalán mikrobarázdált és szálcsiszolt, másik oldalán sima és szálcsiszolt felületű. Szimmetrikus peremkialakítása lehetővé teszi mindkét oldal alkalmazását.

Kompozit párnafa

A BPC anyagú kompozit párnafa 50x30 mm méretű, ezzel a rendszermagasság 55 mm. Lehetőség van két kompozit párnafa egymásra csavarozására is, ez esetben 85 mm-es rendszermagasság érhető el.

T-kapocs

A fekete színben elérhető műanyag T-kapocs a járófelületi szálak szakszerű rögzítését teszi lehetővé, alkalmazása kb. 5-6 mm-es fugatávolságot eredményez.

Indító- és záró klipsz

A rozsdamentes acélból készülő indító- és záró klipszek az első és utolsó járófelületi szálak esztétikus rögzítéséhez alkalmazhatók. A klipszek acél és fekete színben állnak rendelkezésre.

Standard szálhosszak

5.7 m
2.9 m
5.8 m
5 m
8 m
5.8 m
4.88 m
4 m
4 m

A burkolatok méretei

 • 14,5 cm szélesség
 • 570 cm hosszúság
 • 2,1 cm vastagság

További fontos adatok a teraszburkolatokról

 • 5-6 mm fúgatávolság
 • 51-81 mm rendszermagasság
 • 300 mm az alépítmény középső távolsága

Tömeg és teherbírás

 • 2,22 kg/m tömeg (burkolatok)
 • 24,67 kg/m2 min. össztömeg (komplett rendszer)
 • 400 kg/m2 teherbírás

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.