Árkalkulátor

AeroWood WPC teraszburkolat rendszere

Általános jellemzők

Az AeroWood WPC teraszburkolat fejlesztése során nemcsak a kiváló minőségű termékek gyártása volt fontos, hanem egy olyan teraszrendszer létrehozása is, amely sokféle variációt kínál. Az AeroWood WPC termékcsalád termékeit lakossági és átlagos igénybevételű közületi felhasználáshoz javasoljuk.

Az AeroWood WPC teraszrendszer elemei

Az AeroWood WPC teraszburkolat rendszer a különböző rendszermagasságok kialakítása érdekében kétféle alátétprofilt is tartalmaz. A fejlesztés során a kivételesen alacsony rendszermagasság fontos szempont volt. Ezzel a teraszburkolat rendszerrel érhető el a jelenleg legalacsonyabb rendszermagasság, mindösszesen 39 mm.

Az AeroWood járófelületi eleme 21 mm magas, a négyféle alátétprofil pedig 40, 30, 25 és 18 mm. Így tehát az elérhető rendszermagasságok 61 mm, 51 mm, 46 mm illetve 39 mm.

Az AeroWood DoubleDeck WPC járófelület alátétprofilokra történő rögzítése rozsdamentes acél indító- és köztes klipszekkel, a WideBoard WPC járófelület rögzítése pedig műanyag T-kapcsokkal történik. Az acél klipszek acél színben, míg a T-kapcsok fekete színben érhetők el. A köztes klipsz a burkolatok között kb. 7 mm fugatávolságot eredményez. A járófelületi szálak között így kialakult rések esetleges kitöltésére a fugakitöltő szilikoncső alkalmazását javasoljuk.

A burkolt terület szabadon álló széleit minden esetben oldaltakaró elemmel kell ellátni. E célra két különböző profil, összesen három oldaltakaró típus került kifejlesztésre. Lépésálló zárásként az alumínium L-alakú- és az egyenes profilú WPC oldaltakaró, míg dekorációs végzáráshoz a járófelület saját anyagából készült L-alakú oldaltakaró alkalmazható.

AeroWood WPC teraszburkolat esztétikai tulajdonságai

Az AeroWood WPC teraszburkolat fejlesztői a kiváló minőség mellett az esztétikai szempontokra is nagy hangsúlyt fektettek.

Kínálatunkban a népszerű grafitszürke szín mellett két barna árnyalat, a bársonyos barna és a kifejezetten barátságos és meleg hatású avarvörös szín is megtalálható. A világosabb árnyalatok kedvelőinek a holdkő színt javasoljuk.
Természetesen az AeroWood WPC teraszrendszerhez tartozó WPC oldaltakaró elemek a tökéletes összhatás érdekében a járófelülettel harmonizáló színben érhetők el.
Az alátétprofilok nem látható szerkezeti elemek, melyek grafitszürke színben kaphatók.

Az egyedülálló színválasztéknak és a végzárási lehetőségeknek köszönhetően ügyfeleink saját stílusuknak megfelelő teraszrendszert alakíthatnak ki. Az AeroWood DoubleDeck WPC teraszburkolat járófelületi eleme mindkét oldalával alkalmazható. Felülete egyik oldalán szálcsiszolt és mikrobarázdált, másik oldalán szálcsiszolt és sima kialakítású. Az AeroWood WideBoard WPC járófelület felső oldala mikrobarázdált és kefézett, egyéb oldalai felületi megmunkálás nélküliek. Mindkét típus pozitív tulajdonsága többek között, hogy a szálcsiszolt és kefézett felületnek köszönhetően a járófelület kevésbé csúszik, kicsit rusztikus hatású, de ugyanakkor természetes megjelenésű.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!