AeroWood WPC teraszburkolat rendszere

Általános jellemzők

Az AeroWood WPC teraszburkolat fejlesztése során nemcsak a kiváló minőségű termékek gyártása volt fontos, hanem egy olyan teraszrendszer létrehozása is, amely sokféle variációt kínál. Az AeroWood WPC termékcsalád termékeit lakossági és átlagos igénybevételű közületi felhasználáshoz javasoljuk.

Az AeroWood WPC teraszrendszer elemei

Az AeroWood WPC teraszburkolat rendszer a különböző rendszermagasságok kialakítása érdekében kétféle alátétprofilt is tartalmaz. A fejlesztés során a kivételesen alacsony rendszermagasság fontos szempont volt. Ezzel a teraszburkolat rendszerrel érhető el a jelenleg legalacsonyabb rendszermagasság, mindösszesen 38 mm.

Az AeroWood járófelületi eleme 21 mm magas, a kétféle alátétprofil pedig 30 és 17 mm. Így tehát az elérhető rendszermagasságok 51 mm illetve 38 mm.

Az AeroWood WPC rendszer fejlesztői nemcsak a sokrétű felhasználásra, hanem a WPC teraszburkolatok pontos és gyors telepítésére is gondoltak. Az alátétprofilok előre furatolt változatban is elérhetők, a telepítési munkálatok megkönnyítése érdekében.

Az AeroWood Standard Deck Plus WPC járófelület alátétprofilokra történő rögzítése rozsdamentes acél indító- és köztes klipszekkel történik, mely klipszek acél és fekete színben egyaránt elérhetők. A köztes klipsz a burkolatok között 7 mm fugatávolságot eredményez. A járófelületi szálak között így kialakult rések esetleges kitöltésére a fugakitöltő szilikoncső alkalmazását javasoljuk.

A burkolt terület szabadon álló széleit minden esetben oldaltakaró elemmel kell ellátni. E célra két különböző profil, összesen három oldaltakaró típus került kifejlesztésre. Lépésálló zárásként az alumínium L-alakú- és az egyenes profilú WPC oldaltakaró, míg dekorációs végzáráshoz a járófelület saját anyagából készült L-alakú oldaltakaró alkalmazható.

AeroWood WPC teraszburkolat esztétikai tulajdonságai

Az AeroWood WPC teraszburkolat fejlesztői a kiváló minőség mellett az esztétikai szempontokra is nagy hangsúlyt fektettek.

Kínálatunkban a népszerű gyöngyfehér és a grafitszürke színek mellett két barna árnyalat, a bársonyos barna és a kifejezetten barátságos és meleg hatású arizonai vörösesbarna szín is megtalálható.
Természetesen az AeroWood WPC teraszrendszerhez tartozó WPC oldaltakaró elemek a tökéletes összhatás érdekében a járófelülettel egyező színben érhetők el.
Az alátétprofilok nem látható szerkezeti elemek, azok kétféle sötét árnyalatban, barna, illetve grafitszürke színben kaphatók.

Az egyedülálló színválasztéknak és a végzárási lehetőségeknek köszönhetően ügyfeleink saját stílusuknak megfelelő teraszrendszert alakíthatnak ki. Az AeroWood WPC teraszburkolat járófelületi eleme mindkét oldalával alkalmazható. Felülete egyik oldalán szálcsiszolt és mikrobarázdált, másik oldalán szálcsiszolt és sima kialakítású. Pozitív tulajdonsága többek között, hogy a szálcsiszolt felületnek köszönhetően a járófelület kevésbé csúszik, kicsit rusztikus hatású, de ugyanakkor természetes megjelenésű.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.