Árak

Árak

WPC kerítések már 2 190 Ft/fm-től
Kínálat

Kínálat

4 márka, 13 szín 6 féle méretben
Műszaki megoldások

Műszaki megoldások

Minőségi kivitelezés a hosszú élettartamért

WPC kerítések - Hosszú távú megoldás felületkezelés nélkül

A WPC kerítések a már sokkal jobban elterjedt WPC teraszburkolatokhoz hasonlóan nem igényelnek semmiféle felületkezelést. A WPC pozitív tulajdonságaiból adódó népszerűsége megelőzte a legtöbb gyártó termékfejlesztési programját, azaz a vevők sok esetben teraszburkolat járólapokból készítettek - egyes esetekben készítenek - kerítéseket. Mindez azonban már a múlt, hacsak nem szól valami érv amellett, hogy a padlóra szánt profilokat kerítésekhez alkalmazzuk. A WPC gyárak egyre nagyobb hányada készít ugyanis a teraszburkolatokkal egységes megjelenésű WPC kerítésprofilokat, melyek egy része a hagyományos kerítéslécekhez hasonlóan alkalmazható, míg egy másik részük egyedi - jellemzően egymáshoz illeszkedő elemekből álló - rendszerként áll a vevők rendelkezésére.

Kínálat

ARD One Hundred

Elsődlegesen függőlegesen telepíthető, tömör profilú, modern megjelenésű WPC kerítéselemek.
 • Keskeny falvastagság
 • Kefézett felületű, tömör profilok
 • Függőlegesen és vízszintesen is telepíthető

  ARD Superior

  Egymásra tehető, betekintésgátló vagy szabadon felhasználható WPC kerítéselemek.
  • Csavarmentesen telepíthető
  • Nagy színválaszték
  • Egymásra tehető típus
  • Legerősebb kerítésprofil
  • Indító- ás záró profilok

  AeroWood StreamLine

  Az egyik legszélesebb termékpalettával rendelkező gyártó, kínálatában teraszburkolatok, pergola és korlátelemek is megtalálhatók.
  • Széles termékkínálat
  • Egymásra tehető és különálló típusok
  • Légkamrás és tömör profilok
  • Kis színválaszték

  MyWPC Neo

  Egyedülálló technológiával készülő WPC elemek: két színkomponens keverésével előállított, páratlan megjelenésű kerítéselemek.
  • Teraszburkolattal megegyező DuoTone megjelenés
  • Egymásra tehető profilok
  • Komplett szettben is megvásárolható típus
  • Kiegészítő termékek hiánya

  WoodPlastic Forest Plus

  A cseh WoodPlastic 3 különböző kerítésprofilt gyárt, nagyon széles színkínálatban, akár két színkomponenssel is.
  • Premium Forest teraszburkolatokkal megegyező megjelenés
  • Kifejezetten természetes megjelenés
  • Tömör, anyagában színezett profil
  • Akár 25 év garancia
  • Egymásra tehető elemek hiánya

  Műszaki megoldások

  Hogyan válasszak kerítést 5 lépésben?

  1

  Kifejezetten kerítés céljára fejlesztett elemekből készülő, hosszú élettartamú wpc kerítést szeretne?
  Kerítést WPC kerítésprofilokból és WPC teraszburkolat járófelületi elemekből egyaránt lehet készíteni. A fejlesztők által is WPC kerítésrendszerekhez tervezett termékek alkalmazási módja ismert, telepítésük egyszerű és a kerítés biztosan hosszú élettartamú, amire garancia is vonatkozik. Ilyen rendszereket az ARD, az AW és a MyWPC esetében tudunk ajánlani. A teraszburkolatok járófelületi elemeiből készülő kerítések is lehetnek tartósak, azonban azok ilyen célú felhasználására semminemű garancia nincs.  

  2

  Betekintésgátló, teljesen zárt vagy klasszikus kerítést szeretne?
  Egyre népszerűbbek a teljesen zárt, vízszintes tagolású kerítés kialakítását lehetővé tevő, egymásra tehető kerítésprofilok. Ezek mivel egymásra illeszkednek, tökéletesen egy síkban lesznek és nútolt oszlopok között vagy U-sínekbe helyezve akár csavarozás nélkül alkalmazhatóak (ezáltal biztosítva a hőtágulás lehetőségét). E rendszerek további előnye, hogy zajvédő (zajcsillapító) hatásuk is jelentős. Ilyen megoldások az ARD Superior egymásra tehető típusa, valamint a MyWPC Neo kerítésrendszer.

  3

  Vízszintes vagy függőleges tagolású kerítést tervez?
  Az egymásra tehető, teljesen zárt kerítések kialakítását lehetővé tevő profilokkal vízszintes tagolású kerítések alakíthatóak ki. Áttört (akár részleges betekintést engedő) kerítéseket a hagyományos, fa kerítéslécekhez hasonló, jellemzően téglalap keresztmetszetű wpc-profilokból lehet kialakítani akár vízszintes, akár függőleges elrendezéssel. Ilyen profilok az ARD One Hundred termékcsaládban állnak rendelkezésre, illetve a AW SL 20x140 mm méretű anyagai.

  4

  Milyen színű kerítést szeretne?
  WPC kerítésprofilok alkalmazásakor a legnagyobb színkínálatot az ARD Superior és One Hundred családok elemei esetén találjuk, akár valamilyen barna, akár szürke vagy bézs szín a preferált. Az AW SL termékcsalád kétféle barna, egy grafitszürke és egy pezsgőbézs, míg a MyWPC Neo kerítéslécek barna és szürkésbézs színekben érhetőek el.

  5

  Fontos Önnek, hogy a kivitelezés mielőbb megkezdhető legyen vagy ha a munka közben elfogy valami, számíthasson azonnali utánpótlásra?
  Válasszon olyan kerítéselemeket, melyek jellemzően azonnal elérhetőek raktárkészletről! Az ARD, AW és MyWPC wpc kerítéseket szezonban jellemzően folyamatosan készletezzük. E termékcsaládoknál minimális az esélye, hogy valamely alapvető összetevőt ne tudnánk azonnal biztosítani.

  3 leggyakoribb hiba

  WPC kerítések telepítésénél

  LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

  WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
  1119 Budapest, Andor u. 37.

  Ajánlatkérés kerítésre

  WPC ajánlatkérés

  Válassza ki kínálatunkból az Önnek tetsző kerítéselemeket, adja meg a tervezett WPC kerítés fő paramétereit és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC kerítésre.

  Kérjen visszahívást!

  Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
  Kérjük írja be a nevét!
  Kérjük adja meg telefonszámát!