Árkalkulátor

WPC márkáink

A WPC Centrum egy több országra kiterjedően működő WPC szakkereskedés-hálózat, melynek célja, hogy az igen szerteágazó vásárlói igényeket mindenben kielégítő termékpalettával rendelkezzen. A termékpalettán megtalálható termékekben egyetlen közös tulajdonság van: mindegyik esetén mind a gyártó, mind a forgalmazott termékek ellenőrzött minőségűek, így aki a WPC Centrumnál vásárol, minden esetben megbízható forrásból származó terméket kap. Ez az egyetlen, de rendkívül fontos közös vonás a termékekben, ugyanis sajnos egyre több cég árul silány minőségű WPC termékeket, a szakmai ismeretekkel nem rendelkező vevők pedig sajnos sokszor azt gondolják, hogy a WPC termékek mindig jó minőségűek, holott ugyanúgy van ez, mint bármilyen más területen, önmagában a technológia nem jelent garanciát a minőségre. A piacon elérhető legalacsonyabb árú termékek éppen ezért jellemzően - a több szempontra is kiterjedő ellenőrzésnek köszönhetően - sajnos nem tudnak bekerülni kínálatunkba, annak ellenére, hogy évi 10-15 gyártól kapunk megkeresést arra vonatkozóan, hogy forgalmazzuk termékeiket. Az esetek egy meghatározó hányadában erre a termékek vizsgálata alapján kell elutasító választ adnunk, más esetekben pedig azért, mert a kínálatunkban már valamely márkatermék ugyanazon igényeket már lefedi, amit a számunkra forgalmazásra felkínált termék is tudna. Ilyen esetekben pedig csak akkor változtatunk a kínálatunkon, ha ugyanazt a vásárlói igényt kedvezőbb árú termékkel tudnánk kiszolgálni. Hiszen nekünk is célunk, hogy az árversenyben minél jobban helytálljunk, de ennél magasabb prioritás számunkra, hogy amit a vevőinknek kínálunk, azt akár saját családtagjainknak is nyugodt szívvel merjük ajánlani.
Kínálatunkban 3 kontinens gyártóitól származó termékcsaládok kaptak helyet. A termékek tervezése és a gyártás helyszíne is gyakran eltér, mint például Audit is gyártanak Győrben, illetve Apple termékeket is gyártanak Kínában. Ez azonban, mint a példaként említett cégek esetében sem, így az általunk forgalmazott termékeknél sem jelent semmiféle minőségi különbséget. Az Egyesült Államokban, Európában vagy a Távol-Keleten is lehet ugyanolyan jó minőséget gyártani, mint ahogy főleg Közép- és Kelet-Európában és Kínában is sok esetben silány minőségű termékeket állítanak elő. Hiába a "made in EU" felirat, ha az adott termék például egy nem feltétlenül mindenben minőségorientált romániai gyárban készül, az ember jobban teszi, ha inkább fa teraszburkolatra vagy kerítésre költ (mivel a gyártási hibás, rossz anyagösszetételű vagy gyártástechnológiájú WPC-k jellemzően 1-2 év alatt tönkremennek, a garancia pedig sokszor az értékesítéskor elhangzott ígéretek ellenére sem érvényesíthető).
WPC teraszburkolatainkat, kerítéseinket és falburkolatainkat márkánként a következők szerint jellemezhetjük. A részletes garanciális feltételekről kérje munkatársunk tájékoztatását, illetve minden esetben vegye figyelembe az adott márka garanciaszabályzatában leírtakat.

Aerowood

Az AeroWood Standard Deck Plus a legkedvezőbb árú teraszburkolat kínálatunkban. Fiatalos színek és akár extrém alacsony rendszermagasság jellemzi. Sajnos a márka kínálatában nem szerepelnek további termékcsaládok.
Garancia: a vásárlástól számított 10 év.

ARD

Innovatív megoldások, minőségi termékek. Az ARD büszkélkedhet kínálatunk legmasszívabb teraszburkolatával, mely a cég csúcsterméke, az egyedülálló bordaszerkezetű Smart&Strong Series. Szintén nagyon népszerű az ugyancsak kiemelkedő törésteszt-eredményekkel rendelkező Unlimited Edition teraszburkolat-család, mely 3 féle szélességben, számos variációs lehetőséget nyújtva biztosítja, hogy mindenki az egyéniségéhez illő teraszt rendelhessen otthonába. A Privacy Master termékcsaládba tartozó kerítéselemek, valamint a Signature Collection családba tartozó általános WPC-elemek mind-mind akár egyedi szálhosszban is megrendelhetőek, bár standard szálhosszak is szép számmal rendelkezésre állnak. Ebből adódóan az ARD WPC termékeivel gyakorlatilag vágási veszteség nélkül alakíthatóak ki egységes megjelenésű, harmonikus külső életterek, melyekhez extra nagy garancia járul, köszönhetően az e termékeknél alkalmazott LT+ élettartamnövelő formulának is.
Garancia: a vásárlástól számított 30 év korlátozott, 12 év teljes körű garancia.

Hamarosan elérhető lesz a leírás!

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!