Árkalkulátor

WoodPlastic Top Rustic kompozit teraszburkolat

Terméktulajdonságok

Antik fapadlóhoz hasonló megjelenés, tartósság és nagyszerű design, ez jellemzi a WoodPlastic gyár Top Rustic teraszburkolatát. Az erős, tömör járófelület úgy került kialakításra, hogy az úgynevezett átfedőprofil eltakarja a fugahézagokat, így szinte teljesen zárt teraszfelületet képezve, egyúttal megakadályozva a különböző kisebb tárgyak, levelek beesését a teraszburkolat alá.

A rusztikus hatást a felület teljes szélességén futó, különböző mélységű és szélességű barázdák adják, melyek egyedivé teszik a Top Rustic burkolatokat. Ez nem csak természetesebb hatást kölcsönöz e kompozit anyagnak, de csökkenti annak csúszósságát is. Az elérhető színkínálat kifejezetten széles.  

A Cseh Köztársaságban előállított WPC teraszburkolat az amerikai Strandex Corporation gyártási technológiájával készül, mely - az optimális arányú és minőségi fa-műanyag összetétel mellett - garancia a kiváló minőségre és a tartósságra.

A legnagyobb előnyök

 • Nincs látható fugahézag
 • Az antik fapadlókhoz hasonló rusztikus felület
 • Tömör, anyagában színezett profil
 • Széles színválaszték
 • Akár 25 év garancia
 • Környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható anyag

Hátrányok

 • Egyoldalas alkalmazhatóság
 • Egyféle standard szálhossz (400 cm)

Ár és garancia

Árkalkulátorunk segítségével könnyedén meghatározhatja, mekkora anyagi ráfordítást igényel az Ön által megálmodott terasz burkolása. A kalkulátor a szükséges WPC járófelületekkel, rögzítő klipszekkel és alátétprofilokkal számol.

WoodPlastic Top Rustic

25 év

kiterjesztett garancia lakossági felhasználás esetén

10 év

kiterjesztett garancia közületi felhsználás esetén

5 év

általános garancia

A WPC Centrum kínálatában található burkolatok árainak összehasonlítása

Az alábbi diagram megmutatja az általunk forgalmazott WPC teraszburkolat típusok egy négyzetméterre eső rendszerárát (mely tartalmazza a WPC járófelületeket, a rögzítő klipszeket és az alátétprofilokat, de nem számol egyéb költségekkel, pl. a burkolat szegésével, vagy lépcső kialakításával, hiszen ezek mindig az adott helyszíntől függenek). A WoodPlastic Top Rustic burkolatokat megjelöltük a diagramon, valamint az aktuális WPC teraszburkolat akcióinkat is feltüntettük. Az akciók leírásán kattintva bővebb információt kaphat kedvezményeinkről, míg a logókon klikkelve jobban megismerheti az adott márka termékeit.

A rendszer elemei

A WoodPlastic Top Rustic termékcsalád alaprendszerének elemei a járófelület, mely kétféle megjelenésben érhető el, az alátétprofil, mely a különböző rendszermagasságok kialakítása érdekében öt méretben kapható, illetve a köztes klipsz. A márka kínálatában számtalan opcionálisan rendelhető kiegészítő található. Ilyen például az indító klipsz, mely az első és utolsó szálak esztétikus rögzítését teszi lehetővé, valamint a járófelületi szálak zárására alkalmas egyenes profilú oldaltakaró. A gyorsabb kivitelezés elősegítése érdekében ehhez a termékcsaládhoz alumínium alátétprofil is rendelhető. A teraszburkolatokon kívül kerítés kialakítására alkalmas WPC profil is megtalálható a kínálatban.

Járófelület

140/135x22 mm-es egyik oldalán kefézett, másik oldalán sima, felületi megmunkálás nélküli kompozit anyag.

Alátétprofil

50x30 mm-es és 50x50 mm-es kompozit- vagy 35x23 mm-es, 42x40 mm-es és 40x75 mm-es alumínium alátétprofil.

Köztes klipsz

Rozsdamentes acél köztes klipsz a járófelületi szálak szakszerű rögzítéséhez.

Indító klipsz

Az acél színben elérhető rozsdamentes indító- és záró klipsz az első és az utolsó szálak szakszerű rögzítését segíti elő.

Standard szálhosszak

4 m
2.9 m
5 m
5.8 m
5.8 m
8 m
0 m
5.8 m
4.88 m
4 m

A burkolatok méretei

 • 14 cm szélesség, (hasznos szélesség: 13,5 cm)
 • 400 cm hosszúság
 • 2,2 cm vastagság

További fontos adatok a burkolatokról

 • 3 mm fugatávolság
 • 52 mm rendszermagasság
 • 350 mm az alépítmény középső távolsága

Tömeg és teherbírás

 • 3,4 kg/m tömeg (burkolatok)
 • 29,4 kg/m2 min. össztömeg (komplett rendszer)
 • 450 kg/m2 teherbírás

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!