MyWPC teraszburkolat-rendszer

Általános jellemzők

A MyWPC Provence wpc teraszburkolat-rendszer alkalmazásával különleges hellyé varázsolhatja teraszát vagy kertjét az exkluzív DuoTone megjelenés által. A két színkomponensű teraszburkolatok és kerítések eleganciájukkal olyan impozáns élettér kialakítását teszik lehetővé, amelyben önfeledten élvezheti az életet a szabadban akár családja, akár barátai társaságában.

A DuoTone megjelenés már néhány négyzetméteres felületen is lenyűgöző látványt nyújt, de nagy alapterületű teraszok esetén még ennél is nagyobb előnye, hogy a sötét tónusok markáns megjelenése megtöri a nagy felületek egyhangú, monoton megjelenését. A DuoTone technológia mellett a MyWPC Provence teraszburkolat-rendszert masszív kialakítása és az enyhén kefézett mikrobarázdált vagy sima felülete teszi igazán vonzóvá a környezetükre kifejezetten igényes vevők számára.

A MyWPC burkolatok előállításához kizárólag PEFC minősítésű faanyagot használnak csak fel, ami garantálja a vásárló számára, hogy a faanyag fenntartható erdőgazdálkodásból származik, a kivágott fa helyére új csemetét ültetnek, a faállomány ápolása során vigyáznak a talaj állapotára csakúgy, mint az erdei élővilág háborítatlanságára.

A MyWPC terasz- és kerítésrendszer elemei

Provence wpc teraszburkolat

A teraszburkolat járófelülete mindkét oldalával telepíthető, sűrű bordaszerkezete és vastag peremei hosszú élettartamot biztosítanak. A mind fölülről, mind oldalról csavarkötéssel minden helyzetben könnyen rögzíthető indító- és záróklipsz, valamint a mindössze 3-4 mm fugatávolságot eredményező köztes klipsz kifejezetten esztétikus kivitelezési lehetőséget kínálnak, ugyanakkor azzal is számolni kell, hogy a járólapok közötti minimális hézag miatt egy-egy lap esetleges későbbi cseréje valamivel nagyobb munkaigénnyel jár, mint a legtöbb wpc teraszburkolat esetén.

A 38x38 mm keresztmetszetű, rendkívül nagy falvastagságú wpc alátétprofilok masszív alapot biztosítanak a járólapok rögzítéséhez.

A teraszburkolat esetleges élzárásához egyenes profilú és L alakú wpc oldaltakarók egyaránt rendelkezésre állnak.

Neo wpc kerítésrendszer

A modern megjelenésű wpc kerítésrendszer két fő elemei a kerítéslécek és az azokat rögzítő - a hőtágulás lehetőségét is biztosító - oszlopok.

A Duo-Tone technológia az egymásra tehető MyWPC kerítéselemekre is jellemző, így azok nem homogén színűek. A MyWPC Provence teraszburkolatokhoz hasonlóan mind az elegáns homok, mind a fát idéző barna alapszínű változat exkluzív megjelenést biztosít. Az igényes vevők a már önmagában is különleges Duo-Tone kerítéselemeket az azok rögzítéséül szolgáló, a rendszer részeként elérhető alumínium oszlopelemekkel, valamint szintén alumínium indító és záró profilokkal tehetik még különlegesebbé. Ezek az anyagukban karakteresen eltérő elemek kiemelik a két tónusú WPC szépségét. Az egységes anyaghasználatot kedvelők számára a gyár szürke színű kompozit oszlopot is kínál a WPC kerítésrendszerhez.

A wpc kerítésrendszer tehát kétféle oszlopelemmel is rendelkezik. A wpc alapanyagú oszlop egyenes kerítésszakaszok kialakítását teszi lehetővé, sarkokon két oszlop sorolása által folytatható a kerítés. Az alumínium oszlopelem nemcsak kettő, hanem három oldalán rendelkezik núttal, ezáltal önmagában is lehetőséget biztosít 60 és 120, valamint 150 és 180 fok közötti fordulók, vagy akár T alakú csomópontok kialakítására is.

Az egymásba illeszkedő profilok zárt, teljes diszkréciót biztosító wpc kerítést vagy térelválasztót alkotnak oly módon, hogy azok pontos illeszkedésüknek köszönhetően tökéletesen egy síkban helyezkednek el. Ennek köszönhetően a kerítéseket sok esetben a napsütés által érő surló fényben is esztétikus megjelenésűek. A legalsó wpc kerítésléc alatt alumínium indítóprofil helyezkedik el, míg a legfölső kerítésléc tetejére szintén alumínium záróelem kerül. Ezek esztétikai szerepük mellett erősítésként is szolgálnak.

A MyWPC Neo kerítés rendelhető szettben is. A 176 cm széles egységek kialakítását lehetővé tevő szettet, vagy akár kizárólag a wpc kerítéslécet, mint szálanyagot megvásárolva számos kialakítás lehetősége kínálkozik az ikerteraszok közötti néhány méteres térelválasztótól az egész telket körülölelő, betekintésgátló wpc kerítésrendszerig.

A MyWPC terasz- és kerítésrendszer esztétikai tulajdonságai

A MyWPC termékek színkínálatában az igazán különlegességnek számító DuoTone megjelenés mellett monotone, azaz klasszikus homogén színek is rendelkezésre állnak, a hazai kínálatban azonban kizárólag a két nagy népszerűségnek örvendő DuoTone szín szerepel. A kifejezetten nagy térérzetet biztosító, fiatalos stílust képviselő világos szín, a homok mandala, valamint a valódi fa burkolatok hangulatát kifejezetten idéző barna tónus, a fahéjas latte általánosan készletezett színek.

A MyWPC Provence teraszburkolat esztétikai ismérvei

A 14 cm széles járólapok felülete enyhén kefézett, mely egyszerre biztosít kellemes mezítlábas használatot és jó csúszásállósági tulajdonságokat a MyWPC-t választó vásárlók számára. A burkolat egyik oldala teljesen sima, míg másik oldala kifejezetten medencék környezetébe ajánlott, mikrobarázdált felületű. Izgalmas lehetőségeket biztosít a két oldal együttes alkalmazása, mely történhet valamilyen egyedi design megfontolás által vagy akár nagyobb teraszok különböző funkciójú területeinek elegáns megkülönböztetése céljából is.

Az egyenes profilú oldaltakaró két oldala eltérő megjelenésű, lépésálló élzárást tesz lehetővé, míg az L alakú oldaltakaró dekorációs szegélyként alkalmazható. Mindkét oldaltakaró a DuoTone színekkel harmonizáló monotone kivitelben érhető el.

A WPC járófelületek közötti legkisebb hézagot preferáló vevők igényeinek megfelelően speciális, négyszárnyas rögzítőklipsz a legkisebb, csupán 3-4 mm fugatávolságot tesz lehetővé.

A MyWPC Neo kerítésrendszer esztétikai ismérvei

A Neo wpc kerítésrendszer a körültekintő felhasználói igényfelmérés és arra épülő gondos tervezés eredményeképpen mind esztétikai, mind funkcionális szempontból a legmagasabb igényeknek is megfelel. Az akár látható csavarozástól mentes formában is telepíthető kerítés - különösen a színterezett alumíniumelemek alkalmazása esetén - egyszerre high-tech megjelenésű és meghökkentően elegáns. Amennyiben a szettben megvásárolható 176x176 mm mérettől akár szélességben, akár magasságban eltérő kialakításra van szükség, az 580 cm szálhosszban rendelkezésre álló WPC kerítésprofil szinte minden igény teljesítését lehetővé teszi. A vízszintesen egymásra tehető WPC kerítésprofilok hosszának, valamint a sorok számának igény szerinti megválasztásával teljesen egyedi térelválasztót vagy kerítést alkothatunk akár az elképzeléseink szerinti megjelenéshez, akár a rendelkezésre álló helyhez igazodva.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a Lurdy Házban:
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. fszt 71.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.