Árkalkulátor

MyWPC teraszburkolat-rendszer

Általános jellemzők

A MyWPC kerítésrendszer alkalmazásával különleges hellyé varázsolhatja kertjét az exkluzív DuoTone megjelenés által. A két színkomponensű kerítések eleganciájukkal olyan impozáns élettér kialakítását teszik lehetővé, amelyben önfeledten élvezheti az életet a szabadban akár családja, akár barátai társaságában.

A MyWPC burkolatok előállításához kizárólag PEFC minősítésű faanyagot használnak csak fel, ami garantálja a vásárló számára, hogy a faanyag fenntartható erdőgazdálkodásból származik, a kivágott fa helyére új csemetét ültetnek, a faállomány ápolása során vigyáznak a talaj állapotára csakúgy, mint az erdei élővilág háborítatlanságára.

Neo wpc kerítésrendszer

A modern megjelenésű wpc kerítésrendszer két fő elemei a kerítéslécek és az azokat rögzítő - a hőtágulás lehetőségét is biztosító - oszlopok.

A Duo-Tone technológia az egymásra tehető MyWPC kerítéselemekre is jellemző, így azok nem homogén színűek. A MyWPC Provence teraszburkolatokhoz hasonlóan mind az elegáns homok, mind a fát idéző barna alapszínű változat exkluzív megjelenést biztosít. Az igényes vevők a már önmagában is különleges Duo-Tone kerítéselemeket az azok rögzítéséül szolgáló, a rendszer részeként elérhető alumínium oszlopelemekkel, valamint szintén alumínium indító és záró profilokkal tehetik még különlegesebbé. Ezek az anyagukban karakteresen eltérő elemek kiemelik a két tónusú WPC szépségét. Az egységes anyaghasználatot kedvelők számára a gyár szürke színű kompozit oszlopot is kínál a WPC kerítésrendszerhez.

A wpc kerítésrendszer tehát kétféle oszlopelemmel is rendelkezik. A wpc alapanyagú oszlop egyenes kerítésszakaszok kialakítását teszi lehetővé, sarkokon két oszlop sorolása által folytatható a kerítés. Az alumínium oszlopelem nemcsak kettő, hanem három oldalán rendelkezik núttal, ezáltal önmagában is lehetőséget biztosít 60 és 120, valamint 150 és 180 fok közötti fordulók, vagy akár T alakú csomópontok kialakítására is.

Az egymásba illeszkedő profilok zárt, teljes diszkréciót biztosító wpc kerítést vagy térelválasztót alkotnak oly módon, hogy azok pontos illeszkedésüknek köszönhetően tökéletesen egy síkban helyezkednek el. Ennek köszönhetően a kerítéseket sok esetben a napsütés által érő surló fényben is esztétikus megjelenésűek. A legalsó wpc kerítésléc alatt alumínium indítóprofil helyezkedik el, míg a legfölső kerítésléc tetejére szintén alumínium záróelem kerül. Ezek esztétikai szerepük mellett erősítésként is szolgálnak.

A MyWPC Neo kerítés rendelhető szettben is. A 176 cm széles egységek kialakítását lehetővé tevő szettet, vagy akár kizárólag a wpc kerítéslécet, mint szálanyagot megvásárolva számos kialakítás lehetősége kínálkozik az ikerteraszok közötti néhány méteres térelválasztótól az egész telket körülölelő, betekintésgátló wpc kerítésrendszerig.

A MyWPC Neo kerítésrendszer esztétikai ismérvei

A Neo wpc kerítésrendszer a körültekintő felhasználói igényfelmérés és arra épülő gondos tervezés eredményeképpen mind esztétikai, mind funkcionális szempontból a legmagasabb igényeknek is megfelel. Az akár látható csavarozástól mentes formában is telepíthető kerítés - különösen a színterezett alumíniumelemek alkalmazása esetén - egyszerre high-tech megjelenésű és meghökkentően elegáns. Amennyiben a szettben megvásárolható 176x176 mm mérettől akár szélességben, akár magasságban eltérő kialakításra van szükség, az 580 cm szálhosszban rendelkezésre álló WPC kerítésprofil szinte minden igény teljesítését lehetővé teszi. A vízszintesen egymásra tehető WPC kerítésprofilok hosszának, valamint a sorok számának igény szerinti megválasztásával teljesen egyedi térelválasztót vagy kerítést alkothatunk akár az elképzeléseink szerinti megjelenéshez, akár a rendelkezésre álló helyhez igazodva.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!