Árkalkulátor

WPC Centrum események hírek érdekességek

 

 

Madáretető projekt

DIY pályázati felhívás WPC elemekből

 

 

Máté Bence fotókiállítás

Budapest - Szent István tér 

 

 

Construma

Építőipari szakkiállítás

Madáretető projekt

2019. decemberében meghirdetett "Építs madáretetőt saját kezűleg!" nevű projektünkben a pályázók feladata madáretetők építése volt. Minden versenyző kapott egy általunk összekészített ajándékcsomagot, amely különféle WPC elemeket tartalmaz, mint például teraszburkolat, oszlopelem, oldaltakaró... stb. Ezekből a profilokból építték meg saját kreativitásuk szerint.

2020. január 13-ig tartó pályázatra nagy örömünkre számos pályamunka érkezett, melyeket az itt található galériában tud megtekinteni. 

Máté Bence fotókiállítás

2019-es évben Máté Bence, világhírű természetfotós nagyszabású, kültéri természetfotó-kiállítás budapesti installációjának telepítésére kértek fel bennünket, melyet örömmel teljesítettünk. AeroWood WPC teraszburkolatunk adott "teret" az elképesztő vadvilágról készült fotóknak.

Construma kiállítás

A Construma építőipari szakkiállítás a legnagyobb magyarországon megrendezésre kerülő esemény ebben a témában, így nem kérdéses, hogy a WPC-Centrum is részt vesz ezeken a kiállításokon.

Ezen alkalmakkor lehetőség nyílik arra, hogy személyesen is megtekintse termék kínálatunkat, és kötetlen beszélgetés formájában megismerkedjen a WPC anyaggal a szakértő értékesítőnk segítségével. 

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!