Árkalkulátor

WoodPlastic Premium Forest és Premium Fores Plus WPC teraszburkolatok

Terméktulajdonságok

A cseh WoodPlastic gyár Premium Forest és Premium Forest Plus burkolatai különösen természetes megjelenést nyújtanak. A járófelület teljes szélességét kitöltő, szövevényesen futó barázdák az egzotikus fafelületeket idézik. Teszik ezt az esőerdők pusztítása nélkül, hiszen a burkolat előállításhoz szigorúan csak felelős erdőgazdálkodásból származó faanyagot használnak fel. A Plus változat megjelenése még természetesebb, még megkapóbb, mivel a WoodPlastic ezen burkolatokat két színkomponensből állítja elő, melyek játéka a bordázott felülettel együtt valóban meghökkentően emlékeztet a valódi fa megjelenésére. A barázdált felület persze nem csak szép, de praktikus is, kellemes tapintást ad, ha mezítláb járunk rajta és a felület csúszásmentességét is nagyban növeli.

A Premium Forest és Premium Forest Plus burkolatok teljesen tömör profilkialakítással rendelkeznek, így nagyobb igénybevételű helyszíneken is tökéletesen megállják a helyüket. További előnyük a légkamrás burkolatokkal szemben, hogy hosszanti vágásoknál is esztétikus él keletkezik.

A gyártó kínálatában szerepelnek a WoodPlastic Forest Plus kerítéselem is, mely 120 mm-es szélességben érhető el, nagyon gazdag színkínálatban. Önmagában is remek választást jelent a WoodPlastic WPC kerítése, de a Preimum Forest vagy a Premium Forest Plus teraszburkolatokkal kombinálva tökéletes összhangot hozhatunk létre a kertben.

A WoodPlastic termékei előállításánál mindig a WPC gyártásban és fejlesztésben élen járó, amerikai Strandex Corporation-től vásárolt licenszt alkalmazza, mely garancia a hosszú élettartamra és a kíváló minőségre.

A legnagyobb előnyök

 • Természetes megjelenés
 • Tömör, anyagában színezett profil
 • Széles színválaszték
 • Akár 25 év garancia
 • Terasz- és kerítésprofilok azonos megjelenéssel
 • Környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható anyag

Hátrányok

 • Egyoldalas alkalmazhatóság
 • Egyféle standard szálhossz (400 cm)

Ár és garancia

Árkalkulátorunk segítségével könnyedén meghatározhatja, mekkora anyagi ráfordítást igényel az Ön által megálmodott terasz burkolása. A kalkulátor a szükséges WPC járófelülettel, rögzítő klipsszel és alátétprofillal számol.

WoodPlastic Premium Forest

25 év

kiterjesztett garancia lakossági felhasználás esetén

10 év

kiterjesztett garancia közületi felhsználás esetén

5 év

általános garancia

A WPC Centrum kínálatában található burkolatok árainak összehasonlítása

Az alábbi diagram megmutatja az általunk forgalmazott WPC teraszburkolat típusok egy négyzetméterre eső rendszerárát (mely tartalmazza a WPC burkolatlapokat, a rögzítő klipszeket és az alátétprofilokat, de nem számol egyéb költségekkel, pl. a burkolat szegésével, vagy lépcső kialakításával, hiszen ezek mindig az adott helyszíntől függenek). A WoodPlastic Premium Forest burkolatokat megjelöltük a diagramon, valamint az aktuális WPC teraszburkolat akcióinkat is feltüntettük. Az akciók leírásán kattintva bővebb információt kaphat kedvezményeinkről, míg a logókon klikkelve jobban megismerheti az adott márka termékeit.

A rendszer elemei

A WoodPlastic Premium Forest termékcsalád alaprendszerének elemei a járófelület, mely kétféle megjelenésben érhető el, az alátétprofil, mely a különböző rendszermagasságok kialakítása érdekében öt méretben kapható, illetve a köztes klipsz. A márka kínálatában számtalan opcionálisan rendelhető kiegészítő található. Ilyen például az indító klipsz, mely az első és utolsó szálak esztétikus rögzítését teszi lehetővé, valamint a járófelületi szálak zárására alkalmas egyenes profilú oldaltakaró. A gyorsabb kivitelezés elősegítése érdekében ehhez a termékcsaládhoz alumínium alátétprofil is rendelhető. A teraszburkolatokon kívül kerítés kialakítására alkalmas WPC profil is megtalálható a kínálatban.

Járófelület

137x22 mm-es egyik oldalán kefézett, másik oldalán sima, felületi megmunkálás nélküli kompozit anyag.

Alátétprofil

50x30 mm-es és 50x50 mm-es kompozit- vagy 35x23 mm-es, 40x42 mm-es és 40x75 mm-es alumínium alátétprofil.

Köztes klipsz

Rozsdamentes acél köztes klipsz a járófelületi szálak szakszerű rögzítéséhez.

Indító klipsz

Az acél színben elérhető rozsdamentes indító- és záró klipsz az első és az utolsó szálak szakszerű rögzítését segíti elő.

Standard szálhosszak

2.9 m
5 m
5.8 m
5.8 m
8 m
0 m
5.8 m
4.88 m
4 m
4 m

A burkolatok méretei

 • 13,7 cm szélesség
 • 400 cm hosszúság
 • 2,2 cm vastagság

További fontos adatok a burkolatokról

 • 5 mm fugatávolság
 • 52 mm rendszermagasság
 • 3500 mm az alépítmény középső távolsága

Tömeg és teherbírás

 • 3,25 kg/m tömeg (burkolatok)
 • 28,2 kg/m2 min. össztömeg (komplett rendszer)
 • 450 kg/m2 teherbírás

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!