Árkalkulátor
Árak

Árak

WPC burkolatok már 15 230 Ft/m2-től
Kínálat

Kínálat

Modern és esztétikus környezet
Műszaki megoldások

Műszaki megoldások

Minőségi kivitelezés a hosszú élettartamért

WPC falburkolatok

A modernkori anyagok – mint a WPC vagy fa-műanyag kompozit - legfontosabb tulajdonsága az esztétikus megjelenésen kívül a minél nagyobb kényelem biztosítása tulajdonosának.
 
A WPC falburkolat kevés odafigyelést igényel, így nagyszerű alternatívát jelent a fa falburkolatokkal szemben. Összetételét tekintve a természetes anyagtartalom mellett (pl. bambusz vagy a fa) polietilént és egyéb adalékanyagokat tartalmaz, melyeknek ötvözete eredményezi a fától nagyon különböző pozitív tulajdonságait. A fa-műanyag burkolatok felülete rendkívül ellenálló, nem igényel olajozást, lazúrozást vagy egyéb felületkezelést. Nem gombásodik, nem penészedik és ellenáll a termeszeknek is, továbbá nem szálkásodik. Nem fakul az évek során, csupán a telepítés követő 1-2 hónapban világosodik kissé, míg eléri a végleges színét. Ezt követően a színváltozás mértéke elhanyagolható.
Amellett, hogy a karbantartási igénye minimális, esztétikai értéke szemmel láthatóan felbecsülhetetlen. Különösen jól illeszkedik az aktuális építészeti trendekhez, így fontos része és dísze lehet új otthonának.
A WPC falburkolataink felhasználhatóak függőleges kültéri felületek burkolására, mint például homlokzatok, oszlopok, de alkalmasak virágszegély, medence oldalfal vagy tárolók falának burkolására is. Szálcsiszolt felületének köszönhetően elegáns hatást keltve olvad be kertünk természetes környezetébe. Mindemellett pedig modern és frissen burkolt megjelenést kelt hosszú időn át.

Kínálat

Ismerje meg a kínálatunkat! Válogasson a színminták segítségével WPC falburkolataink között, és tudjon meg többet termékeinkről.

BO Prestige

Az egyik legszélesebb termékpalettával rendelkező gyártó, termékeivel egységes megjelenésű felületek alakíthatók ki a kert minden pontján.
 • Magas természetesanyag-tartalom
 • Rendszer komplexitás (teraszburkolat, kerítés-, és korlátelemek)
 • Természetes megjelenés
 • Egyféle szálhossz (5800mm)
Modern szürkés barna vagy inkább egy klasszikus melegbarna? Szín összehasonlítónk segítségével kiválaszthatja az Ön stílusához illőt!

Műszaki megoldások

WPC falburkolat kiválasztása 2 egyszerű lépésben

1

  Milyen színű falburkolatot szeretne?

   Klasszikus meleg barna szín mellett az BO Prestige kínálatában egy hűvösebb szürkés-barna árnyalatot is talál, mely színben harmonizáló teraszburkolattal kombinálva különösen modern küllemet ad kertjének.

    2

     Fontos Önnek, hogy a kivitelezés mielőbb megkezdhető legyen vagy ha a munka közben elfogy valami, számíthasson azonnali utánpótlásra?

      Falburkolataink jellemzően azonnal elérhetőek raktárkészletről! BO termékcsaládunkat szezonban átlagosan nagy volumenben folyamatosan készletezzük. Ennél a termékcsaládnál minimális az esélye, hogy valamely alapvető összetevőt ne tudnánk azonnal biztosítani.

       LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

       WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
       1119 Budapest, Andor u. 37.

       Ajánlatkérés teraszburkolatokra

       WPC ajánlatkérés

       Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

       Kérjen visszahívást!

       Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
       Kérjük írja be a nevét!
       Kérjük adja meg telefonszámát!