A WPC teraszburkolat profilkialakítása

A WPC-kkel kapcsolatos legnagyobb tévhit, hogy minden WPC jó minőségű. Ezzel vetekedő, de "csak" ezüstérmes tévhit, hogy tömör burkolatot kell választani, mert az lesz tartós. Aki szeretne ennek ellenkezőjéről meggyőződni, keresse fel előre egyeztetett időpontban tesztcentrumunkat és próbálja ki saját kezűleg egy tömör TimberTech Twin Finish burkolat présgéppel történő törését, majd pedig egy ARD Smart&Strong Series burkolattal is tegyen próbát. Előzetesen annyit elárulhatunk, hogy a légkamrás szerkezetű Smart&Strong Series nagységrenddel jobb eredményt ér el, mint a WPC gyártás őshazájából származó, közel 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkező nagynevű TimberTech tömör profilkialakítású burkolata. Mindezt annak ellenére, hogy mindkét termék ajánlott párnafatávolsága 40-50 cm, azaz egy kategóriába tartoznak.

Ha valaki esztétikai okok miatt szeretne tömör burkolatot, annak javasoljuk, hogy a Rehau Relazzo Coro / Calmo, illetve a TimberTech TwinFinish burkolat közül válasszon. Bár a legtöbb ember a teraszok szélét valamilyen oldaltakaróval / élzárással szokta ellátni, így a légkamrás anyagok is esztétikusan telepíthetőek. A MyWPC Provence tömör, valamint a Rehau Relazzo Puro Solid burkolatok kiegészítő termékek ugyan, azaz teraszok szélére vagy lépcsőkhöz valók, de akár alkalmazhatóak teraszok teljes burkolására is.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a Lurdy Házban:
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. fszt 71.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.