Árkalkulátor

WPC teraszburkolatok szélessége

A legtöbb WPC teraszburkolat-rendszer járófelülete 140 mm vagy annál szélesebb, de még 170 mm alatti. Ennél keskenyebb kizárólag a többféle szélességben gyártott ARD Unlimited Edition M mérete, mely 114 mm széles, valamint a TimberTech TwinFinish, mely 138 mm széles. Az átlagosnál szélesebb járófelületekben szintén az ARD Unlimited Edition jeleskedik, melynek XL méretű járólapja 234 mm széles, illetve az ARD Unlimited Edition L mérete is még ebbe az intervallumba tartozik, hiszen 174 mm széles.
Minden további teraszburkolat az átlagos tartományon belül található, bár a WPC kezdeti térhódításakor megszokott 140-150 mm közötti szálhosszon felüli az ARD Smart&Strong Series járólapok 165 mm.
Az ARD Unlimited Edition a háromféle szélessége lehetővé tesz kisebb-nagyobb játékosságot az azonos megjelenésű, de eltérő szélességű burkolatok egyidejű alkalmazásával, melyre mi magunk is mindenkit csak bíztatni szoktunk, hiszen így könnyen egyedi összhatású, stílusos teraszburkolatok hozhatók létre.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!