WPC teraszburkolatok szélessége

A legtöbb WPC teraszburkolat-rendszer járófelülete 140 mm vagy annál szélesebb, de még 170 mm alatti. Ennél keskenyebb kizárólag a többféle szélességben gyártott ARD Unlimited Edition M mérete, mely 114 mm széles, valamint a TimberTech TwinFinish, mely 138 mm széles. Az átlagosnál szélesebb járófelületekben szintén az ARD Unlimited Edition jeleskedik, melynek XL méretű járólapja 234 mm széles, de a Rehau Relazzo Puro Pro szélessége is tekintélyes: 194 mm. Végül az ARD Unlimited Edition L mérete is még ebbe az intervallumba tartozik, hiszen 174 mm széles.
Minden további teraszburkolat az átlagos tartományon belül található, bár a WPC kezdeti térhódításakor megszokott 140-150 mm közötti szálhosszon felüli az ARD Smart&Strong Series járólapok 165 mm, valamint a Rehau Relazzo Naturo és Finello burkolatok 169 mm szélessége.
Az ARD Unlimited Edition a háromféle, míg a Rehau Relazzo Puro a kétféle szélessége lehetővé tesz kisebb-nagyobb játékosságot az azonos megjelenésű, de eltérő szélességű burkolatok egyidejű alkalmazásával, melyre mi magunk is mindenkit csak bíztatni szoktunk, hiszen így könnyen egyedi összhatású, stílusos teraszburkolatok hozhatóak létre.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.