Árkalkulátor

Az ideális WPC burkolat kiválasztása

Egészen más mértékű igénybevételnek van kitéve egy irodaház vagy pláza bejáratánál elhelyezett WPC burkolat, mint egy hotelszoba erkélyén vagy lakásban telepített. Természetesen az extra terhelést is hosszú időn át jól bíró anyagok drágábbak, de a szükségesnél gyengébb burkolat választása esetén a teljes beruházást tesszük kockára.

A nagy igénybevételnek kitett helyekre - az egyes termékek gyári ajánlásain túl - a következő szempontokat érdemes figyelembe venni.

Teraszburkolat peremkialakítása: a legkényesebb pont minden WPC terasz esetén a perem, mely ráeső tárgy, közvetlenül a burkolat legszélén jelentkező nagy nyomás esetén letörhet. E szempontból az ARD Smart&Strong Series burkolat a legjobb, hiszen peremkialakítása a lehető legerősebb, melyért a fejlesztők nem kevesebbet áldoztak fel, mint hogy e burkolat csak egyoldalasan telepíthető, masszív peremkialakítása miatt a klipszekkel csak az alsó perem szorítható le. Hagyományos peremkialakítás esetén a minél vastagabb, lehetőleg befelé vastagodó peremek előnyösebbek, így e szempontból még az ARD Unlimited Edition és a MyWPC Provence is jobb a többi burkolattípusnál.

Tömör kialakítás vagy robusztus profilkialakítás: a tömör burkolatok biztosan nem tudnak beszakadni, így a TimberTech TwinFinish elsőrangú e tekintetben. A tömör burkolatokat is megszégyenítő törésteszttel rendelkezik azonban az ARD Smart&Strong Series, köszönhetően rendkívül vastag bordáinak és egyedülálló, kettős boltíves bordaszerkezetének.

Mindezek alapján a legnagyobb igénybevételnek kitett helyekre elsősorban az ARD Smart&Strong Series rendszert ajánljuk.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!