AeroWood DoubleDeck teraszburkolat

Bársonyos barna
WPC teraszburkolatok
Törhetetlen teraszburkolatok
Medence és WPC terasz
Elegáns teraszburkolatok
Terasz és talajtakaró
Teraszburkolatok ratten bútorokkal
Családbarát burkolatok
Felső terasz
Kiskert és terasz
Arizonai vörösesbarna
WPC burkolat
Tartós teraszburkolatok
Modern teraszburkolatok
WPC burkolatok stégre
WPC stég
Kompzit burkolatok stégre
Vitorlavászon és WPC terasz
Univerzális burkolatok
Kéttónusú technológia
Grafitszürke
Medence és WPC burkolat
Medence és burkolat
Vidéki idill medencével és WPC burkolattal
Terasz, amelynek nincs szüksége karbantartásra
Kompozit burkolatok
A legjobb teraszburkolatok
Terasz téli panorámával
WPC terasz télen
Környezetbarát teraszburkolatok

Terméktulajdonságok

Az AeroWood DoubleDeck WPC teraszburkolat mind esztétikai, mind műszaki szempontból számos lehetőséget kínál az igényes burkolatvásárlók számára. Járófelülete mindkét oldalával alkalmazható, mivel a profil szimmetrikusan nútolt. A burkolat egyik oldala mikrobarázdált, a másik pedig sima kialakítású, s mindkét oldal felülete szálcsiszolt.
A klasszikus megjelenést kedvelők két barna színből választhatnak, ugyanakkor a nyugat-európai és ausztrál divattrendeknek megfelelően e márka színkollekciójában megtalálható a kifejezetten modern grafitszürke is. E színek kiegészítéseképpen a járólapok többféle élénk színben is rendelkezésre állnak.
Az AeroWood DoubleDeck WPC teraszburkolat különlegessége a tömör alátétprofil alkalmazása esetén rendkívül alacsony, akár 38 mm rendszermagasság.

A legnagyobb előnyök

 • Mindkét oldalával alkalmazható
 • Alacsonyabb rendszermagasság
 • Kedvező ár
 • Az AeroWood márkán belül a teraszburkolat elemek mellett színazonos kerítéselemek is elérhetők

Hátrányok

 • Kis színválaszték

Ár és garancia

Árkalkulátorunk segítségével könnyedén meghatározhatja, mekkora anyagi ráfordítást igényel az Ön által megálmodott terasz burkolása. A kalkulátor a szükséges járófelületekkel, köztes klipszekkel és alátétprofilokkal számol.
AeroWood DoubleDeck

10 év

garancia

A WPC Centrum kínálatában található burkolatok árainak összehasonlítása

Az alábbi diagram megmutatja az általunk forgalmazott WPC teraszburkolat típusok egy négyzetméterre eső rendszerárát (mely tartalmazza a járófelületeket, a köztes klipszeket és az alátétprofilokat, de nem számol egyéb költségekkel, pl. a burkolat szegésével, vagy lépcső kialakításával, hiszen ezek mindig az adott helyszíntől függenek). Az AeroWood DoubleDeck burkolatokat megjelöltük a diagramon, valamint az aktuális WPC teraszburkolat akcióinkat is feltüntettük. Az akciók leírásán kattintva bővebb információt kaphat kedvezményeinkről, míg a logókon klikkelve jobban megismerheti az adott márka termékeit.

A komplett rendszer elemei

Az AeroWood DoubleDeck termékcsalád tagjai lakossági és átlagos igénybevételű közületi felhasználásra egyaránt alkalmasak. A WPC teraszburkolat rendszer elemei a járófelület, az alátétprofil és a köztes klipsz. A különböző rendszermagasságok kialakítása érdekében kétféle alátétprofilt is tartalmaz a rendszer. Opcionálisan megvásárolható, ajánlott kiegészítő az indító- és záró klipsz, a 10x70 mm-es lépésálló egyenes oldaltakaró vagy a dekorációs végzárásra alkalmas 30x58 mm-es WPC és az 55x50 mm-es alumínium L alakú végzáró. Szükség esetén burkolattoldó alumínium profil, különböző méretű szintező lapok és a rögzítéshez szükséges csavarok is megtalálhatók kínálatunkban. Az AeroWood márka nem rendelkezik kerítéselemekkel, ám járófelületi elemei biztonsággal alkalmazhatók e célra is.
 

Járófelület

A mindkét oldalával alkalmazható 149x21 mm-es járófelület mikrobarázdált és sima oldala egyaránt szálcsiszolt felületi megmunkálású.

Alátétprofil

Általános: 40x30x2900 mm, alacsony: 50x17x2900 mm méretben. Mindkét típus választható előfúrt kivitelben is, mely elősegíti a gyorsabb kivitelezést.

Köztes klipsz

Rozsdamentes klipszek a járófelületek rögzítéséhez, acél és fekete színben. A köztes klipsz használata a járófelületek között 7 mm fugatávolságot eredményez.

Indító- és záróklipsz

A rozsdamentes acélból készülő indító- és záró klipszek az első és utolsó járófelületi szálak esztétikus rögzítéséhez alkalmazhatók. A klipszek acél és fekete színben állnak rendelkezésre.

Standard szálhosszak

2.9 m
5.8 m
5 m
8 m
5.7 m
5.8 m
4.88 m
4 m
4 m

A burkolatok méretei

 • 14,9 cm szélesség
 • 580 cm hosszúság
 • 2,1 cm vastagság

Egyéb fontos adatok a burkolatokról

 • 7 mm fugatávolság
 • 38-141 mm rendszermagasság
 • 300 mm az alépítmény középső távolsága

Tömeg és teherbírás

 • 2,55 kg/m tömeg (burkolatok)
 • 20,43 kg/m2 min. össztömeg (komplett rendszer)
 • 350 kg/m2 teherbírás

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.