Árkalkulátor

WPC teraszburkolatok szálhossza

A legtöbb WPC gyártó a teraszburkolat-rendszerek járófelületeit 4 méternél nagyobb, de legfeljebb 6 méteres szálhosszban, jellemzően 2-3 méretben biztosítja. A rendelkezésre álló  legnagyobb szálhosszat az ARD márka termékei kínálják, ugyanis ezen márkához tartózó teraszburkolat járóflületek 5,8 és 8 méteres hosszban érhetők el. Az AeroWood kétféle szálhosszt kínál (2,9 és 5,8 méter), míg a többi gyártó már mindössze egyetlen méretet, e gyárak közül is az UPM mindössze 4 méteres hosszt biztosít, ami kifejezetten rövidnek számít, így pillanatnyilag az egyetlen a kínálatunkban, amelynél a szálhossz a kicsi tartományba esik.

A szálhosszúság két szempontból kritikus. A legtöbben nem szeretik a burkolatok hossztoldását, csúnyának tartják azt. Mások a szép, szabályosan ismétlődő, jellemzően eltolt mintázatú hossztoldásokat kedvelik. Mind a hossztoldások elkerülése, mind azok kívánt távolságonként történő, szabályos ismétlődése egyedi méretekben történő alkalmazást kíván, ezért a legtöbb esetben kritikus, hogy minél több szálhossz közül tudjunk választani.

2.9 m
5 m
5.8 m
5.8 m
8 m
0 m
5.8 m
4.88 m
4 m
4 m

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!