WPC teraszburkolatok szálhossza

A legtöbb WPC gyártó a teraszburkolat-rendszerek járófelületeit 4 méternél nagyobb, de legfeljebb 6 méteres szálhosszban, jellemzően 2-3 méretben biztosítja. A rendelkezésre álló standard szálhosszak számában, illetve a legnagyobb szálhosszban egyaránt az ARD kínálja a legtöbb lehetőséget, ugyanis 0,5 métertől egészen 8 méteres hosszig 0,5 méteres ugrásokkal összesen 16 standard szálhosszból választhatnak vásárlóink, de - vágási díj ellenében - akár egyedi méretben is rendelhetőek az ARD termékek. Második legtöbb lehetőséget a Rehau kínálja, ahol jellemzően 4, 5 és 6 méteres szálhosszból lehet választani. Az AeroWood kétféle szálhosszt kínál (2,9 és 5,8 méter), míg a többi gyártó már mindössze egyetlen méretet, e gyárak közül is az UPM mindössze 4 méteres hosszt biztosít, ami kifejezetten rövidnek számít, így pillanatnyilag az egyetlen a kínálatunkban, amelynél a szálhossz a kicsi tartományba esik.

A szálhosszúság két szempontból kritikus. A legtöbben nem szeretik a burkolatok hossztoldását, csúnyának tartják azt. Mások a szép, szabályosan ismétlődő, jellemzően eltolt mintázatú hossztoldásokat kedvelik. Mind a hossztoldások elkerülése, mind azok kívánt távolságonként történő, szabályos ismétlődése egyedi méretekben történő alkalmazást kíván, ezért a legtöbb esetben kritikus, hogy minél több szálhossz közül tudjunk választani. Az egyedi méretre vágva kapható ARD teraszburkolatok vagy az akár fél méterenként megválasztható standard szálhosszú ARD járólapok esztétikus és egyúttal gazdaságos kialakítást tesznek lehetővé.

2.9 m
5.8 m
5 m
8 m
5.7 m
5.8 m
4.88 m
4 m
4 m

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a Lurdy Házban:
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. fszt 71.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.