Árkalkulátor

ARD Bau Professional teraszburkolat

Trüffel
A legjobb teraszburkolataink
Barna WPC teraszburkolat
Teraszburkolat és szék
Nem igényel karbantartást
Családbarát burkolatok
Egy családi ház teraszburkolata
Manhattan szürke
Teraszburkolat és székek
Elegáns WPC teraszburkolatok
Törhetetlen WPC teraszburkolat

Terméktulajdonságok

Az ARD Bau Professional WPC teraszburkolat elsősorban a közületi felhasználók kedvelt burkolat típusa, mert a speciális profilkialakításnak köszönhetően relatív könnyű, mégis igen erős. A megerősített perem és a nyolckamrás belső szerkezet gondoskodik arról, hogy a törésteszteken felvegye a versenyt a tömör WPC burkolatokkal vagy fölül is múlja azokat, mindezt lényegesen kedvezőbb áron. A járófelület 200 mm-es szélessége közkedvelté teszi e típust az építőipari cégek körében is, mert a széles profil gyorsabb telepítést és kevesebb segédanyag-szükségletet is jelent. Jó tulajdonságainak köszönhetően egyre több lakossági felhasználó választása is erre WPC teraszburkolatra esik.

A legnagyobb előnyök

 • Masszív profilkialakítás
 • Megerősített perem
 • Széles profil, ezáltal gyorsabb és költséghatékonyabb telepítés

Hátrányok

 • Egyoldalas alkalmazhatóság
 • Kis színválaszték

Ár és garancia

Árkalkulátorunk segítségével könnyedén meghatározhatja, mekkora anyagi ráfordítást igényel az Ön által megálmodott terasz burkolása. A kalkulátor a szükséges járólapokkal, köztes klipszekkel és alapidomokkal számol.

ARD Bau Professional

5 év

garancia

A WPC Centrum kínálatában található burkolatok árainak összehasonlítása

Az alábbi diagram megmutatja az általunk forgalmazott WPC teraszburkolat típusok egy négyzetméterre eső rendszerárát (mely tartalmazza a járólapokat, a köztes klipszeket és az alapidomokat, de nem számol egyéb költségekkel, pl. a burkolat szegésével, vagy lépcső kialakításával, hiszen ezek mindig az adott helyszíntől függenek). Az ARD Bau Professional burkolatokat megjelöltük a diagramon, valamint az aktuális WPC teraszburkolat akcióinkat is feltüntettük. Az akciók leírásán kattintva bővebb információt kaphat kedvezményeinkről, míg a logókon klikkelve jobban megismerheti az adott márka termékeit.

A rendszer elemei

Az ARD Bau Professional teraszburkolat megerősített pereme és a egyedülálló belső szerkezete miatt a légkamrás WPC teraszburkolatok között egyedülállóan masszív típusnak számít. A rendszer fő elemei a járófelület, az alapidom és a köztes klipsz. A fogadófelület típusa és a különböző rendszermagasság kialakítása miatt az alapidom két méretben is elérhető. Opcionálisan megvásárolható kiegészítők között megtalálható az első és utolsó szálak esztétikus rögzítéséhez alkalmazható indító- és záróklipsz, a járólapok végeinek lezárásához egyenes és L alakú oldaltakaró. Az ARD márka a teraszburkolatokon kívül kerítések építéséhez is kínál WPC profilokat.

WPC járófelület

A megerősített peremkialakítású 200x25 mm-es járófelület felső  oldala mikrobarázdált és szálcsiszolt felületi megmunkálású.

Alapidom

A különböző rendszermagasságok kialakítása miatt rendelkezésre áll 40x25 mm-es és 50x30 mm-es alapidom.

Köztes klipsz

Rozsdamentes klipszek a járófelületek rögzítéséhez, acél és fekete színben. A köztes klipsz használata a járófelületek között kb. 6 mm fugatávolságot eredményez.

Indító- és záró klipsz

Az acél és fekete színben rendelkezésre álló indító- és záró klipszek az első és utolsó szálak precíz rögzítését teszik lehetővé.

Standard szálhosszak

5.8 m
8 m
2.9 m
5 m
5.8 m
0 m
5.8 m
4.88 m
4 m
4 m

A burkolatok méretei

 • 20 cm szélesség
 • 500 cm burkolathossz
 • 2,5 cm vastagság

További fontos adatok a burkolatokról

 • 6 mm fugatávolság
 • 50-55 mm rendszermagasság
 • 400 mm az alépítmény középső távolsága

Tömeg és teherbírás

 • 3,71 kg/m tömeg (burkolatok)
 • 21 kg/m2 min. össztömeg (komplett rendszer)
 • 550 kg/m2 teherbírás

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!