Árkalkulátor

WPC márkáink

A WPC Centrum egy több országra kiterjedően működő WPC szakkereskedés-hálózat, melynek célja, hogy az igen szerteágazó vásárlói igényeket mindenben kielégítő termékpalettával rendelkezzen. A termékpalettán megtalálható termékekben egyetlen közös tulajdonság van: mindegyik esetén mind a gyártó, mind a forgalmazott termékek ellenőrzött minőségűek, így aki a WPC Centrumnál vásárol, minden esetben megbízható forrásból származó terméket kap. Ez az egyetlen, de rendkívül fontos közös vonás a termékekben, ugyanis sajnos egyre több cég árul silány minőségű WPC termékeket, a szakmai ismeretekkel nem rendelkező vevők pedig sajnos sokszor azt gondolják, hogy a WPC termékek mindig jó minőségűek, holott ugyanúgy van ez, mint bármilyen más területen, önmagában a technológia nem jelent garanciát a minőségre. A piacon elérhető legalacsonyabb árú termékek éppen ezért jellemzően - a több szempontra is kiterjedő ellenőrzésnek köszönhetően - sajnos nem tudnak bekerülni kínálatunkba, annak ellenére, hogy évi 10-15 gyártól kapunk megkeresést arra vonatkozóan, hogy forgalmazzuk termékeiket. Az esetek egy meghatározó hányadában erre a termékek vizsgálata alapján kell elutasító választ adnunk, más esetekben pedig azért, mert a kínálatunkban már valamely márkatermék ugyanazon igényeket már lefedi, amit a számunkra forgalmazásra felkínált termék is tudna. Ilyen esetekben pedig csak akkor változtatunk a kínálatunkon, ha ugyanazt a vásárlói igényt kedvezőbb árú termékkel tudnánk kiszolgálni. Hiszen nekünk is célunk, hogy az árversenyben minél jobban helytálljunk, de ennél magasabb prioritás számunkra, hogy amit a vevőinknek kínálunk, azt akár saját családtagjainknak is nyugodt szívvel merjük ajánlani.
Kínálatunkban 3 kontinens gyártóitól származó termékcsaládok kaptak helyet. A termékek tervezése és a gyártás helyszíne is gyakran eltér, mint például Audit is gyártanak Győrben, illetve Apple termékeket is gyártanak Kínában. Ez azonban, mint a példaként említett cégek esetében sem, így az általunk forgalmazott termékeknél sem jelent semmiféle minőségi különbséget. Az Egyesült Államokban, Európában vagy a Távol-Keleten is lehet ugyanolyan jó minőséget gyártani, mint ahogy főleg Közép- és Kelet-Európában és Kínában is sok esetben silány minőségű termékeket állítanak elő. Hiába a "made in EU" felirat, ha az adott termék például egy nem feltétlenül mindenben minőségorientált romániai gyárban készül, az ember jobban teszi, ha inkább fa teraszburkolatra vagy kerítésre költ (mivel a gyártási hibás, rossz anyagösszetételű vagy gyártástechnológiájú WPC-k jellemzően 1-2 év alatt tönkremennek, a garancia pedig sokszor az értékesítéskor elhangzott ígéretek ellenére sem érvényesíthető).
WPC teraszburkolatainkat, kerítéseinket és falburkolatainkat márkánként a következők szerint jellemezhetjük. A részletes garanciális feltételekről kérje munkatársunk tájékoztatását, illetve minden esetben vegye figyelembe az adott márka garanciaszabályzatában leírtakat.

Aerowood

Az AeroWood márka alá két járófelületi típus tartozik. A WideBoard járófelület a legkedvezőbb árú teraszburkolat kínálatunkban. A DoubleDeck típus pedig kétoldalas alkalmazhatóságot biztosít. Fiatalos színek és akár extrém alacsony rendszermagasság jellemzi mindkét típust.
Az AeroWood családhoz tartoznak a Stream-Line kerítéselemek, melyek a teraszburkolatokkal megegyező színekben, légkamrás kialakításban állnak rendelkezésre.
Garancia: WideBoard járófelület esetében a vásárlástól számított 5, míg DoubleDeck járófelület és egyéb AeroWood termékek esetében 10 év.

ARD

Innovatív megoldások, minőségi termékek. Az ARD büszkélkedhet kínálatunk legmasszívabb teraszburkolatával, mely a cég csúcsterméke, az egyedülálló bordaszerkezetű Smart&Strong Series. Szintén nagyon népszerű az ugyancsak kiemelkedő törésteszt-eredményekkel rendelkező Unlimited Edition teraszburkolat-család, mely 3 féle szélességben, számos variációs lehetőséget nyújtva biztosítja, hogy mindenki az egyéniségéhez illő teraszt rendelhessen otthonába.
Garancia: a vásárlástól számított 30 év korlátozott, 12 év teljes körű garancia.

MyWPC

A DuoTone technológiával gyártott MyWPC termékek több tónusú megjelenésükkel egyszerre izgalmasak és fahéjas latte szín esetén fát idéző összhatásúak, ami abban különbözik a piacon elterjedt co-extrudált technológiájú fahatású burkolatoktól, hogy a MyWPC esetén az anyag teljes keresztmetszetében több tónusú, szemben a co-extrudált WPC burkolatokkal, ahol csak egy vékony külső réteg esztétikus megjelenésű. A teraszburkolatok mellett egymásra tehető kerítéselemekkel is szebbé tehetjük otthonunkat, a teljes betekintésgátló kerítésrendszer által nyújtott diszkréciót is biztosítva egyúttal családunk számára.
Garancia: a vásárlástól számított 10 év.

Rehau

A világhírű német gyártó régóta állít elő WPC padlóburkolatot, így széles körben elterjedt, elsősorban Nyugat-Európában. A Rehau által kifejlesztett kompozit anyag, a Rau-Wood az átlagosnál nagyobb méretű farostokat tartalmaz, ezáltal a speciálisan kefézett felületű Rehau teraszburkolatok a legjobbak kínálatunkban a csúszásállóság terén. A Naturo és Finello termékcsalád, valamint a tömör járólapokkal rendelkező Coro és Calmo burkolatok akár az újdonságnak számító gyorsrögzítő rendszerrel is telepíthetőek. Térelválasztásra, kerítések készítéséhez a Puro teraszburkolat-rendszer legtöbb színében rendelkezésre álló rombusz profil biztosít lehetőséget.
Garancia: a gyártástól (!) számított 10 év, kivéve a rombusz profilra, melyre a gyártó nem ad garanciát.

TimberTech

A TimberTech az egyik legrégebbi gyártó az Amerikai Egyesült Államokban. Cégünk kínálatában a gyártó széles termékpalettájáról az egyik legnépszerűbb teraszburkolat, a TwinFinish kapott helyet, mely egy igazán különleges megjelenésű co-extrudált burkolat. Kiegészítőként egyféle oldaltakaró profil áll rendelkezésre, azonban az rendkívül magas, igazodva az amerikai teraszok lépcsőzetes stílusához és talajszinthez viszonyított magas kialakításához.
Garancia: lakossági felhasználás esetén a vásárlástól számított 25 év, közületi felhasználásnál 10 év korlátozott garancia.

UPM

A főtevékenységként címkéket gyártó cég mintegy egy évtizede gyárt kompozit burkolatokat is, hasznosítva a címkeipari tevékenységből származó eselékeket. A burkolatok különlegessége, hogy azok 60%-ban újrahasznosított cellulózt tartalmaznak, melynek köszönhetően az UPM elnyerte az Európai Építészeti Központ Green Award díját is. Az UPM termékek másik különlegessége, hogy felületüket nem csiszolják vagy kefézik, ezáltal azok könnyebben tisztán tarthatóak, mint a hagyományos WPC burkolatok. Kínálatunkban a Profi Deck termékcsalád kapott helyet, mely méltán az egyik legnépszerűbb burkolata az innovatív finn cégnek.
Garancia: lakossági felhasználás esetén a vásárlástól számított 10 év, közületi felhasználásnál 5 év.
Bau Professional

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!