Árkalkulátor

Két márkánk kiváló minőségű WPC teraszburkolatait kínáljuk most 30% kedvezménnyel.
AeroWood Wideboard burkolataink a legújabbak, 2019 őszén kerültek forgalomba, extra széles kivitelben, 3 féle színben. MyWPC Provence termékcsaládunk prémium minőségű, mindkét oldalával telepíthető teraszburkolat, 2 féle színben elérhető.

<strong>Befutott márkánk</strong>
Befutott márkánk15 050 Ft/száltól
Akciónk a háromféle színben elérhető járófelületekre vonatkozik. Továbbá teljes rendszer megrendelésekor a járófelülethez tartozó klipszekre, alátétprofilokra és oldaltakarókra is igénylelhető.
Árajánlat Bővebben
<strong>Kifutó termékeink</strong>
Kifutó termékeink16 940 Ft/száltól
Prémium teraszburkolatunk kétféle színben elérhető 30% kedvezménnyel. Teljes rendszer megrendelése esetén akciónk a burkolathoz tartozó alapidomokra, klipszekre és oldaltakarókra is kiterjed.
Árajánlat Bővebben

 

RÁADÁS KEDVEZMÉNY

A hideg most Önnek kedvez! Minél hidegebb van, annál jobb! Most annyi kedvezményt adunk a 30%-os téli akciónkon felül, amennyivel 0 fok alá süllyed a hőmérő rendelése napján Kékestetőn, reggel 6 órakor. Kattintson a képre és ellenőrizze, hogy ma hány százalékos akcióban részesülhet.


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Hívjon minket, látogasson el bemutatótermünkbe vagy töltse ki az alábbi űrlapot, írja le elképzeléseit, kérdéseit, esetleg csatoljon képeket hozzá és mi 24 órán belül válaszolunk!

65% kedvezmény
ARD PMS kerítéselemre

ARD Privacy Master Solo tömör WPC elemek hihetetlen kedvezménnyel március 31-ig! Közel harmadáron, 65% kedvezménnyel viheti el most ezt a széleskörűen felhasználható kerítéselemet. A különleges kedvezmény csak erre a profilra vonatkozik, kiegészítőkre, szolgáltatásokra nem.  A kerítés profilok 5500 mm-es és 6000 mm-es szálakban, trüffel, datolyabarna, őzbarna, Manhattan-szürke és napos bézs színekben érhetők el.

Az akció 2020. március 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes!

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.