Árkalkulátor

Két márkánk kiváló minőségű WPC teraszburkolatait kínáljuk most 30% kedvezménnyel.
AeroWood Wideboard burkolataink a legújabbak, 2019 őszén kerültek forgalomba, extra széles kivitelben, 3 féle színben. MyWPC Provence termékcsaládunk prémium minőségű, mindkét oldalával telepíthető teraszburkolat, 2 féle színben elérhető.

<strong>Befutott márkáink</strong>
Befutott márkáink15 050 Ft/száltól
Akciónk a háromféle színben elérhető járófelületekre vonatkozik. Továbbá teljes rendszer megrendelésekor a járófelülethez tartozó klipszekre, alátétprofilokra és oldaltakarókra is igénylelhető.
Árajánlat Bővebben
<strong>Kifutó termékünk</strong>
Kifutó termékünk16 940 Ft/száltól
Prémium teraszburkolatunk kétféle színben elérhető 30% kedvezménnnyel. Teljes rendszer megrendelése esetén aciónk a burkolathoz tartozó alapidomokra, klipszekre és oldaltakarókra is kiterjed.
Árajánlat Bővebben

 

RÁADÁS KEDVEZMÉNY

A Kékestető aznapi legalacsonyabb hőmérsékletének megfelelő kedvezményt adunk megrendelésére az alap -30%-on felül. A képre kattintva ellenőrizheti, hogy ma hány százalékkal vásárolhatja meg új teraszburkolatát.


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Hívjon minket, látogasson el bemutatótermünkbe vagy töltse ki az alábbi űrlapot, írja le elképzeléseit, kérdéseit, esetleg csatoljon képeket hozzá és mi 24 órán belül válaszolunk!

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem és 300 m2 mintakert Budán, a Bartók Béla út szomszédságában:
1115 Budapest, Ildikó utca 8.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Visszahívjuk!

Kérdés esetén keressen minket a +36 1 445-2827 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a fenti űrlap kitöltésével.