Árkalkulátor

WPC kivitelezési szolgáltatás

Cégünk a kiváló minőségű WPC termékkínálat mellett, kivitelezési szolgáltatással is áll megrendelői rendelkezésére.

E szolgáltatás megrendelése esetén az alábbi folyamat megy végbe.

Időpontegyeztetést követően építőmérnök partnerünk elvégzi a helyszíni szemlét, mely során fotódokumentációt készít a helyszínről, ellenőrzi a fogadófelületet, megméri a pontos méreteket és egyeztet a megrendelővel az esetlegesen felmerülő kérdésekről. Ezt követően a szemle és a megrendelővel történt helyszíni egyeztetés alapján összeállítja a kivitelezési tervet, fotókkal, kiosztási ábrákkal és anyagmennyiség-kiírással.

Következő lépésben a kivitelező csapatok vezetője a terv alapján árajánlatot ad a telepítés munkadíjára, majd miután az elfogadásra került, a kivitelezési munka kezdetére vonatkozó időpontegyeztetés következik.

A kivitelezést megelőzi még egy terepszemle, hogy minden apró információ a kivitelezőcsapat rendelkezésére álljon. Ezután kerül aláírásra a kivitelezési megrendelés, a munkadíj előlegének átadásával egyidőben.

Végső lépésként az előre leegyeztetett időpontban kezdetét veszi a munka. A munkavégzés természetesen megfelelő időjárási körülményeket igényel, 5 Celsius-fok alatti hőmérséklet, viharos szél vagy számottevő csapadék esetén sajnos a kivitelezés nem lehetséges. Ebben az esetben új időpont meghatározására van szükség.

Felmérési- és kivitelezési díjak

A felmérésnek és a komplett terv összeállításának díja egy 80 m2-es, téglalap alakú budapesti terasz esetében 22 000 Ft. Ez a költség a megrendelőt óvja meg az esetleges kellemetlenségektől és bőségesen megtérül.
Személyes tapasztalatunk, hogy kiosztási terv nélkül a többlet mennyiség mekkora kiadással járhat. Amennyiben pedig kevesebb anyag kerül megrendelésre, az újabb beszerzést, fuvaroztatást és a kivitelezés elhúzódását eredményezné, mely szintén komoly költségeket jelenthet.

A WPC-burkolatok telepítési díja átlagosan: 7 000 Ft/m2. Ez az ár tájékoztató jellegű, egy téglalap alakú, szintezést nem igénylő, sima beton fogadófelület esetére vonatkozik. A kivitelezési minimumdíj 120 000 Ft.

LÁTOGASSON EL BEMUTATÓTERMÜNKBE

WPC bemutatóterem a XI. kerületben:
1119 Budapest, Andor u. 37.

Ajánlatkérés teraszburkolatokra

WPC ajánlatkérés

Adja meg a WPC-vel burkolni kívánt felület méretét, a fogadófelület típusát és kérje személyre szabott árkalkulációnkat WPC teraszburkolatra.

Kérjen visszahívást!

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk!
Kérjük írja be a nevét!
Kérjük adja meg telefonszámát!